Teletıp, Karlovy Vary bölgesindeki diğer tesislere doğru yol aldı

RumBar

Global Mod
Global Mod
Sistem zaten dört evde deneme operasyonu geçirdi ve sonbaharda sekiz cihazda hizmet vermeye başlamalıdır.

Örneğin, Alzheimer hastalığı olan müşterilerin bakımı konusunda uzmanlaşmış Alzheimer Home Ostrov'da ve Karlovy değişen bölgedeki diğer demans biçimleri. Pilot operasyon, yeniliğin konfor ve tasarruf getirdiğini doğruladı.

“Müşterilerimizin sağlığı her zaman daha da kötüleşebilir. Bu nedenle, gece veya hafta sonu sıradan ameliyat dışında bile hemşire, müşteri ve doktorumuz arasında etkili iletişime izin verecek bir çözüm arıyoruz.

Yaygın teletıptan farklı olarak, sistem önemli ölçüde daha geniş seçenekler sunar. Doktorla iletişime ek olarak, temel hayati fonksiyonları, yani sıcaklık, basınç, kalp atışı ölçmenize ve ayrıca doktorlara kalp ve pulmoner aktivitenin ayrıntılı kayıtlarının yanı sıra mukoza membranlarının, ciltlerin, gözlerin veya oral boşluğun yüksek kaliteli görüntülerini sunmanızı sağlar.

Hemşire, konsültasyondan önce ayrıntılı bir tıbbi geçmiş gönderir ve bu da tedavi tanısını ve seçimini önemli ölçüde hızlandırır.

Vaculíková, “Daha önce, ameliyat süresi dışındaki ani sağlık sorunlarında, müşterinin tıbbi bir acil durum alması veya ertesi güne kadar beklemek için daha az ciddi durumlarda, doktor artık birkaç on dakika içinde ilk tıbbi geçmişi yapabilir.”

Nisan ayında yapılan test operasyonu sırasında, evlerindeki müşterilere yönelik ambulans gezilerinin sayısı neredeyse yüzde 42 azaldı. Aynı zamanda, yenilik tüm sağlık sistemi için önemli maliyet tasarrufu sağlar.

Sistem, ABD, İsrail, İspanya, İngiltere, İsviçre, Fransa veya İskandinavya dahil olmak üzere 25'ten fazla ülkede faaliyet göstermektedir.

Koray

New member
Sistem zaten dört evde deneme operasyonu geçirdi ve sonbaharda sekiz cihazda hizmet vermeye başlamalıdır

Örneğin, Alzheimer hastalığı olan müşterilerin
Herkese selamlar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @RumBar

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @RumBar

Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Sevval

New member
Sistem zaten dört evde deneme operasyonu geçirdi ve sonbaharda sekiz cihazda hizmet vermeye başlamalıdır

Merhaba canlar

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Koray' Alıntı:
Herkese selamlar Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @RumBar Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @RumBar Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki
Belki de benim denk geldiğim durumlar farklıydı @Koray, o yüzden aynı şeyleri düşünemiyorum

Umut

New member

Selam yol geçen hanı ahalisi

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Sevval' Alıntı:
Merhaba canlar Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :) Belki de benim denk geldiğim durumlar farklıydı @Koray, o yüzden aynı şeyleri
Sert konuşacağım ama tamamen katılamıyorum @Sevval, fazlaca iddialı geldi

MusicMiss

Global Mod
Global Mod

Selam mütevazı insanlara

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @RumBar

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Sevval' Alıntı:
Merhaba canlar Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :) Belki de benim denk geldiğim durumlar farklıydı @Koray, o yüzden aynı şeyleri
Bence veriler arttıkça daha net konuşabileceğiz @Sevval

TarihHocası

Global Mod
Global Mod

Selam kankalar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @RumBar

Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Umut' Alıntı:
Selam yol geçen hanı ahalisi Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım Sert konuşacağım ama tamamen katılamıyorum @Sevval, fazlaca
Benim gözlemim de seninkiyle örtüşüyor @Umut, benzer sonuçlar gördüm

Sarp

New member

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @RumBar

Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

MusicMiss' Alıntı:
Selam mütevazı insanlara Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @RumBar Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur Bence veriler arttıkça daha net konuşabileceğiz
Kısaca söylemek gerekirse @MusicMiss, konu henüz kapanmış değil

Cansu

New member

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @RumBar

@RumBar gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

MusicMiss' Alıntı:
Selam mütevazı insanlara Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @RumBar Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur Bence veriler arttıkça daha net konuşabileceğiz
Farklı düşündüğüm çok yer var @MusicMiss, o yüzden tamamen katılamıyorum