Tanrı'nın büstü herm Kynžvart Kalesi'ne geri döner

RumBar

Global Mod
Global Mod
19. yüzyılda Almanya'da üretilen pratikten küçük bir Dionysian taşıyan Herma heykelinden büstün bir kopyası. Kynžvart Chateau Ondřej Cink'in Castellan'a göre orijinal Metternich koleksiyonunun bir parçasıydı.

Cink, “Savaştan sonra, çeşitli anıtların koleksiyon nesnelerinden stilistik sergiler yaratıldı. Anıtın nereden geldiği önemli değildi.” Dedi. Böyle bir kader aynı zamanda bir Herma büstü ile karşılaştı.

1955'te Dačice'e klasik Chateau'ya gitti. “Daha sonra mevduatta sona erdi,” dedi Cink. Eski protokoller ararken dedektif çalışmalarına kıyasla benzer anıtlar arayışı. “Anıt bulunduğunda ve başka yerlerde bunun için kullanılmaz, orijinal binaya geri döner,” diye açıkladı Cink, bu eğilimin 1990'lardan beri Ulusal Miras Enstitüsü tarafından gerçekleştiğini de sözlerine ekledi.

Herm'un büstü, 70 yıl sonra Kynžvart'a geri döner. Castellan, “Chateau'da ilginç bir alçı ve mermer heykel ve büst koleksiyonumuz var. Hermes Anlaşmaları.” Dedi.

Ancak yirmi yıl, büstün durumunu imzaladı. Kalede yeniden güç vermeden önce profesyonel bir muamele görmelidir.

“Bu yıl Eylül veya Ekim ayına kadar yapmak istiyorum. Ama yapabileceğimize emin değilim. Ama en geç Mart aylarında gelecek yıl Nisan ayında Herma'yı sergileyeceğiz.”

Kynžvart Chateau yönetimi web sitesinde bilgilendirdiğinden, Little Dionysos ile Herma, MÖ 4. yüzyılın Yunan heykelinin önemli eserlerinden biridir. Tanrıların elçisi ve hacıların koruyucusu Hermes, Yunan mitolojisinde yaratıcılığı, hızı ve mizah anlayışı ile bilinir.

The Chateau, “Uygulayıcıya atfedilen orijinal heykel, küçük bir Dionysus, şarap ve sevinç tanrısı tutuyor ve ona bir üzüm veriyor. Bu sahne, Herm'in bir rehber ve koruyucusu olarak rolü, duygusallık ve neşe ile birleştiriyor” diyor.

TarihHocası

Global Mod
Global Mod
19. yüzyılda Almanya'da üretilen pratikten küçük bir Dionysian taşıyan Herma heykelinden büstün bir kopyası. Kynžvart Chateau Ondřej Cink'in Castellan'a
Merhaba uzmanlar

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Sevval

New member
19. yüzyılda Almanya'da üretilen pratikten küçük bir Dionysian taşıyan Herma heykelinden büstün bir kopyası. Kynžvart Chateau Ondřej Cink'in Castellan'a
Selam katılımcılar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @RumBar

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

TarihHocası' Alıntı:
Merhaba uzmanlar Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @TarihHocası

MusicMiss

Global Mod
Global Mod
Merhaba konuya ilgi duyanlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @RumBar

Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Sevval' Alıntı:
Selam katılımcılar Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @RumBar Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Sevval, özellikle ikinci kısım tartışmalı

Umut

New member
Merhaba okuyanlara

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @RumBar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Sevval' Alıntı:
Selam katılımcılar Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @RumBar Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler
Açıklaman kısa ama net olmuş @Sevval, tam yerinde

Koray

New member
Merhaba soru sahipleri

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @RumBar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @RumBar

Sevval' Alıntı:
Açıkçası bazı uzmanlar farklı düşünüyor @Sevval, fakat senin yorumun da güçlü

Sarp

New member
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @RumBar

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @RumBar

Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Umut' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @RumBar Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Açıklaman kısa ama net olmuş @Sevval, tam
Kısa bir not bırakayım @Umut, ekonomik etkisi de çok konuşuluyor

Cansu

New member
Selam güzel insanlar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Koray' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @RumBar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @RumBar Açıkçası bazı uzmanlar
Birkaç yıl sonra daha net sonuçlar çıkabilir @Koray