Sübvansiyon sayesinde yaşlılar için araba diğer belediyeler tarafından satın alınır

RumBar

Global Mod
Global Mod
Artık bölgenin diğer belediyelerinde yaşlıları ve ZTP/P kartı olan kişileri kullanabilecek. Hizmeti bütçelerinde kurmak ve işletmek için para bulamayacak daha küçük olanlarda bile.

ČPán Volf, “Şimdiye kadar, benzer amaçlarla bir belediye arabası kullandık. Şimdi daha kolay olacak. Sakinlerimizin sahip olduğu gereksinimlere uyarlanacak bir araba satın almak istiyoruz.” Dedi.

Köy, bölge uygulaması tam olarak destekleyenlerden biridir. Hizmet için 333 bin kron alacak. Alışveriş için rahatça seyahat etmeyi, Karlovy'deki doktora, Chyše ve Toužim'e değil, aynı zamanda pasif yolun liderlik ettiği mezarlığa da seyahat etmeyi planlıyor.

Araba čichalovları sadece yaşlılar için değil, aynı zamanda köydeki topluluk yaşamının genel gelişiminin tüm sakinleri için kullanmak istiyor. Belediye Başkanı, “Zaten uygun bir araba aramaya başladık. Kesinlikle belediye bütçesinden biraz para ödememiz gerekecek, ancak arabayı karşılayamadığımız sübvansiyon olmadan hoş.” Čichalov'da yaklaşık dörtte biri üst yaşta olan neredeyse iki yüz nüfusu var.

Karlovy Valisi Valisi'ne göre, Jana Mračková Vildumetz zamanı projenin mantıklı olduğunu gösterdi. Vali, “Esas olarak birçok belediyede yaşlı sakinler tarafından kullanılmaktadır, birçoğu önemli bir yardımdır, çünkü aksi takdirde herhangi bir yerde bir sorun yaşarlar” dedi.

Karlovy değişen bölgenin, bu hizmeti kurmayı veya genişletmeyi planlayan belediyelerden on beş başvuru aldığını ve bölünmeye hazırlanan yaklaşık 2,5 milyon taç bulunduğunu belirtti. Belediyenin veya şehrin elde edebileceği en yüksek destek 333 bin krondur. Kurallar, başvuruların çıkıntısı durumunda, daha küçük bir belediyenin tam miktarından memnun kalacaklarını söylüyor.

Sipariş, nüfusu geçen yıl 1 Ocak'ta Çek İstatistik Ofisi'nden verilere göre belirleyecek. Bu temelde, bölge bu yıl sekiz uygulamayı destekleyecek. Yedi tam sübvansiyon alır. Čichalov'un yanında Chyša, Chlum Svaté Máří, Těšovice, Rovná, Valeč ve Poustka köyleri var. Miktar Abertam'a biraz daha düşük olacak, ancak belediye bölgeden neredeyse çeyrek milyon kron alacak. Bu belediyelerin çoğu ilk kez kıdemli ekspresler kurdu.

Vali, “Bu, belediyenin bu hizmeti kuracağı veya genişleteceği belediye için neredeyse bir katkı, motivasyon ve teşekkür ediyor. Elbette gerçek maliyetler daha yüksektir.” Bölge, başvurularını bireysel sübvansiyonlar yoluyla sunmaya davet etmeyi planlamaktadır.

TarihHocası

Global Mod
Global Mod
Artık bölgenin diğer belediyelerinde yaşlıları ve ZTP/P kartı olan kişileri kullanabilecek. Hizmeti bütçelerinde kurmak ve işletmek için para bulamayacak
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @RumBar

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Doğrudan sübvansiyon, devletin veya bir kuruluşun belirli sektörlere veya projelere doğrudan mali yardım sağlamasıyla gerçekleşen bir destek türüdür

Koray

New member
Artık bölgenin diğer belediyelerinde yaşlıları ve ZTP/P kartı olan kişileri kullanabilecek. Hizmeti bütçelerinde kurmak ve işletmek için para bulamayacak
Selam sorusu olanlara

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @RumBar

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Sübvanse edilmiş" ifadesi, "para yardımı yapılmış, desteklenmiş" anlamına gelir
Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

TarihHocası' Alıntı:
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @RumBar Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Doğrudan sübvansiyon , devletin veya bir kuruluşun belirli
Kısaca diyeyim @TarihHocası, konu düşündüğümden genişmiş

MusicMiss

Global Mod
Global Mod
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @RumBar

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Sübvansiyone ürün, devletin mali katkı veya destek sağladığı ürünlerdir . Bu katkılar, doğrudan veya dolaylı yollarla üreticilere veya ihracatçılara yapılabilir ve çeşitli ekonomik ve sosyal amaçları gerçekleştirmek için kullanılır
Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

TarihHocası' Alıntı:
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @RumBar Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Doğrudan sübvansiyon , devletin veya bir kuruluşun belirli
Bu açıklaman bana bir şey öğretti @TarihHocası, teşekkür ederim

Sarp

New member
Selam sevgili topluluk

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Sübvansiyonların amacı, üretimi teşvik etmek, ekonomik büyümeyi desteklemek, bütçe yönetimini sağlamak ve vatandaşların maddi refahını artırmaktır
Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

MusicMiss' Alıntı:
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @RumBar Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Sübvansiyone ürün , devletin mali katkı veya destek
Burada sana %100 katılamam @MusicMiss, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Sevval

New member
Merhaba soru sahipleri

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Tarım ve hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlar ; Ticaret yapan ve ihracat gerçekleştiren kişiler ve işletmeler ; Vatandaşlar ve esnaflar ; KOBİ'ler ; Girişimciler
Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Koray' Alıntı:
Selam sorusu olanlara Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @RumBar Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Sübvanse edilmiş" ifadesi, "para
Senin değindiğin şey araştırmaların çoğunda yer alıyor @Koray

Cansu

New member
Merhaba ilham peşinde koşanlar

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @RumBar

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Örnek doğrudan sübvansiyonlar: - Çiftçilere verilen destekler: Gübre, mazot veya su gibi tarımsal girdilerde sübvansiyon uygulanması. - İşsizlere yapılan ödemeler: Belirli ekonomik faaliyetleri teşvik etmek amacıyla yapılan nakit yardımlar
TarihHocası' Alıntı:
Biraz daha tarafsız bakmak lazım @TarihHocası, çünkü senin örneğin tek örnek değil

Umut

New member
Herkese selamlar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @RumBar

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Sübvansiyon örnekleri arasında: - Vergi muafiyetleri ve indirimler ; - Düşük faizli krediler ; - İthal girdiler için ödenen vergilerin iadesi ; - İşletme zararlarının silinmesi
Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

TarihHocası' Alıntı:
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @TarihHocası, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım