Sokolovská Uhelná ve Suas Grubu en dar liderliği değiştirir

RumBar

Global Mod
Global Mod
Önceki ortak anlaşmaya dayanarak, grubun denetleme kurulu, aynı zamanda SUAS grubunun başkan yardımcısı olan Jiř Pöpperl'in ve aynı zamanda yönetim kurulu SUAS Grubu Başkanı olduğunu kabul etti.

Tomek, “Son aylarda, şirketin istikrarına katkıda bulunma görevlerini yerine getirdiler ve Sokolovská Uhelná ve Suas Grubunun gelecekteki stratejik yönünün iç tanımı için zaman yarattılar.”

Sokolovská Uhelná'nın yönetim kurulu üyesi Martin čermák, yönetim kurulu Suas Grubu'nun başkan yardımcısına taşınacak.

Suas Grubu Yönetim Kurulu'nun mevcut üyesi olan Rudolf Borýsek, SUAS Grubu'nun Yönetim Kurulu'nun yeni başkanı olacak. Aynı zamanda, Sokolovské Uhelná'nın yönetim kurulu başkan yardımcısı olacak. Miroslav Soural, Şirket Kuruluşlarında Yönetim Kurulu üyesi olarak desteklenecektir.

Sokolovská Uhlá ve Suas Grubu, “Görevleri ekonomik ekonomiyi optimize etmek, madencilik zayıflaması ve yeni enerji kaynaklarına geçiş ile ilgili stratejik adımlar başlatmak, ısıtma endüstrisi alanında stratejinin uygulanmasını hızlı bir şekilde başlatmak ve öncelikli projeler hazırlamaya ve uygulamaya devam etmek olacaktır.”

15 Haziran itibariyle Marcel Friml, Sokolovská Uhelná'nın yönetim kurulu üyesi olarak da sona eriyor. Bununla birlikte, ekonomik sürdürülebilirliğine odaklanacağı elektrik santrali Tisová'nın yönetim kurulu başkanı olmaya devam ediyor.

MusicMiss

Global Mod
Global Mod
Önceki ortak anlaşmaya dayanarak, grubun denetleme kurulu, aynı zamanda SUAS grubunun başkan yardımcısı olan Jiř Pöpperl'in ve aynı zamanda yönetim kurulu
Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Sokolovská Uhelná ve SUAS Grubu'nda en dar liderliğin değişip değişmediğine dair güncel bilgi bulunamadı. Ancak, 2025 yılı Aralık ayında, Sokolovská Uhelná'nın operasyonlarını istikrara kavuşturduğu ve şirketin sürdürülebilir işleyişi için gerekli önlemleri aldığı belirtilmiştir
Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Cansu

New member
Önceki ortak anlaşmaya dayanarak, grubun denetleme kurulu, aynı zamanda SUAS grubunun başkan yardımcısı olan Jiř Pöpperl'in ve aynı zamanda yönetim kurulu
Merhaba okuyanlara

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @RumBar

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi için SUAS Group'un resmi web sitesi olan suasgroup.cz ziyaret edilebilir
Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

MusicMiss' Alıntı:
Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Sokolovská Uhelná ve SUAS Grubu'nda en dar liderliğin
Bu noktada bir şey daha eklemek isterdim @MusicMiss, ama şimdilik kalsın

Koray

New member
Merhaba konuya ilgi duyanlar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Cansu' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @RumBar Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Cansu, özellikle ikinci kısım tartışmalı

Sevval

New member
Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @RumBar

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @RumBar

Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Koray' Alıntı:
Merhaba konuya ilgi duyanlar Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Cansu, özellikle
Anlattığın süreci ilgiyle okudum @Koray, gerçekten kapsamlı açıklamışsın

Umut

New member
Merhaba buradakilere

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @RumBar

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Koray' Alıntı:
Merhaba konuya ilgi duyanlar Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Cansu, özellikle
Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı gördüm @Koray

TarihHocası

Global Mod
Global Mod
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @RumBar

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

MusicMiss' Alıntı:
Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Sokolovská Uhelná ve SUAS Grubu'nda en dar liderliğin
Bu tür bilgilere ulaşmak zor @MusicMiss, paylaşımın değerli

Sarp

New member
Selam ilgi duyanlara

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @RumBar

Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

TarihHocası' Alıntı:
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @RumBar Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende Bu tür bilgilere ulaşmak
Biraz daha tarafsız bakmak lazım @TarihHocası, çünkü senin örneğin tek örnek değil