Sokolovská Uhelná ve Suas Grubu en dar liderliği değiştirir

RumBar

Global Mod
Global Mod
Önceki ortak anlaşmaya dayanarak, grubun denetleme kurulu, aynı zamanda SUAS grubunun başkan yardımcısı olan Jiř Pöpperl'in ve aynı zamanda yönetim kurulu SUAS Grubu Başkanı olduğunu kabul etti.

Tomek, “Son aylarda, şirketin istikrarına katkıda bulunma görevlerini yerine getirdiler ve Sokolovská Uhelná ve Suas Grubunun gelecekteki stratejik yönünün iç tanımı için zaman yarattılar.”

Sokolovská Uhelná'nın yönetim kurulu üyesi Martin čermák, yönetim kurulu Suas Grubu'nun başkan yardımcısına taşınacak.

Suas Grubu Yönetim Kurulu'nun mevcut üyesi olan Rudolf Borýsek, SUAS Grubu'nun Yönetim Kurulu'nun yeni başkanı olacak. Aynı zamanda, Sokolovské Uhelná'nın yönetim kurulu başkan yardımcısı olacak. Miroslav Soural, Şirket Kuruluşlarında Yönetim Kurulu üyesi olarak desteklenecektir.

Sokolovská Uhlá ve Suas Grubu, “Görevleri ekonomik ekonomiyi optimize etmek, madencilik zayıflaması ve yeni enerji kaynaklarına geçiş ile ilgili stratejik adımlar başlatmak, ısıtma endüstrisi alanında stratejinin uygulanmasını hızlı bir şekilde başlatmak ve öncelikli projeler hazırlamaya ve uygulamaya devam etmek olacaktır.”

15 Haziran itibariyle Marcel Friml, Sokolovská Uhelná'nın yönetim kurulu üyesi olarak da sona eriyor. Bununla birlikte, ekonomik sürdürülebilirliğine odaklanacağı elektrik santrali Tisová'nın yönetim kurulu başkanı olmaya devam ediyor.