Sokolov şehirde bir tespit yapmak istemiyor, evsiz ücretsiz bir otel olarak alıyor

RumBar

Global Mod
Global Mod
“Durumu daha adil hale getirmek için mümkün olan her şeyi yapacağım. Tüm negatiflerin bölgenin her yerinden tek bir şehri alması mümkün değildir.” Dedi.

Geçmişte Karlovy Vary veya Cheb gibi diğer şehirlerde benzer istasyonlar olduğunu hatırladı. Şimdi sorun, Sokol'un sağlık uzmanlarına veya polis memurlarına veya bölgenin çeşitli köşelerinden gelen polis memurlarına getirilen sarhoşların genellikle bir gecede konaklama ödemek için paraları değil, aynı zamanda eve gitmek.

Kubis Belediye Başkanı alkol istasyonlarının bazı sorunları, “Polis memurlarının zaten biletlerini satın alacakları. Ve eğer evsizlerse, Sokolov Zhusta'da kalıyorlar.” Dedi.

Bu nedenle, Sokolov Konseyi, dayanılmaz duruma odaklanmak için bölgeye bir mektup gönderdi. Diyerek şöyle devam etti: “Bu nedenle, onu anlayanlara ayrılmak mantıklı. Bu nedenle, kenarda bir uzman grubu kuracağım ve diğer alternatiflerin ne olduğunu, alkolik kapanış istasyonunun etrafındaki bu konularla nasıl başa çıkabileceğimizi bilmek istiyorum. Bu nedenle, neye benzemesi gerektiğini söylemek istemiyorum.”

İstatistikler, geçen yıl burada 631 yakalama geçiren toplam 418 kişide deneyime sahip olduğunu gösteriyor.

“Açıkçası, bazıları tekrar tekrar burada kalıyordu. Bu sayıdan, tüm müşterilerin yaklaşık yüzde onu olan Sokolov'dan sadece 43 kişi vardı. Kalan yüzde 90, Karlovy değişen bölgedeki diğer yerlerden geldi. Karlovy'nin çoğu değişiyor, 57.

Müşterilerin sadece dörtte biri nöbet ücretini ödeyecek

Belediye Başkanı Petr Kubis'e göre, verilerden bunun bazı müşterilerde tekrarlanan gecelerle bitmemesi gerektiği açıktır. “Bu insanların yapısına baktığımda, söylemeye cesaret ediyorum ve çoğunun psikiyatrik bir sorunu olduğunu doğruladım. Bu yüzden bu insanlarla çalışıp çalışmamaları gerekip gerekmediğini soruyorum. Bir kişinin yılın on gecesi uyuması normal değil.”

Gözaltı istasyonunun düştüğü Karlovy Vary bölgesinin acil tıbbi hizmeti direktörü Jiří Smetana, bu tür insanların gerçekten var olduğunu doğruladı. “Temelde bizimle yaşayan bir rekor sahibimiz var. Ne yazık ki ücretsiz,” dedi.

Ve ödeme yapmayan yalnız değil. Müşterilerin sadece yaklaşık dörtte biri, CZK 3400'de uzun süre belirlenen nöbette bir konaklama için mevcut ücreti ödeyecek. Çalışma maliyeti on milyon krona tırmanacak. Fark bölgeyi öder.

Sokolov Belediye Başkanı ve Bölgesel Meclis Üyesi Kubis, sistemik olarak doğru olup olmadığı, alkol gözaltı istasyonunun acil tıbbi hizmete ait olduğu sorusunu da ele almak istiyor. Ona göre, tamamen farklı bir işi var.

Smetana direktörü de aynı fikirde. “Eğer bir kişi risk altındaysa, hastaneye aitse. Değilse, bir polis hücresinde ayık olabilir. Benzer şekilde, Avrupa Birliği'ndeki çevredeki devletler kuruldu.