Ostrov'daki Film Festivali Ota Hofman Štěpánka ve Smyczka tarafından takdir edilecek

RumBar

Global Mod
Global Mod
Çanta şenlikli bir yumrukla alındı.

Leton Ronk rekor bir film çekecek, bir köpeğimiz var. Festival editörü Vladimr Kebebe, yavaş yavaş, Dalmi Tadlecs ile işbirliğinin kurulduğunu, bu nedenle festivalin NM büyümesi olarak büyüyor.

NJ'ye göre, çok Dan, genç Filmmi festivallerde filmlerinin bahsetmesini istiyor, bu yüzden organizasyonlara ekleyin. Yeni şikayet bölümünde, Tyi animasyonlu SNMKY pound olacak. Ayrıca Tyi'yi de okur.

Filmler Festival TM'i uzun süre seçer. Keblka'ya göre, bu tam uzunlukta tavsiyede, DTI için uygun olup olmadıkları psikologlardır.

Vaat edenden sonra tartışmalarda olacakları zorlukları açan filmleri seçelim. Örneğin bu yıl, 2001 Flyn turu filmi örneğin olacak. Vietnam'da on yıl sonra Cheb'e, echy ile parkurun bulunduğu tekerleklere geri dönen Vietnamlı erkekler hakkında.

Adada, Kinokavrn, Ton'da, Sokolov'daki Alfa Sineması'nda Tiyatro Kültür Evi'ndeki Kinokavrn'da yaşayabilecekler ve Karlovy'deki Thermal Sle Hotel değişiyor.

Filmin yanı sıra, DTSKM Festivali ayrıca TMata yakıt profesyonelleri ile tartışmalar sunuyor veya dünya MDI ve sinematografisinde yer alıyor. Bu yıl, ölmekte olan bir zeka bile gelecek.

Bu yıl festival milyonlarca krondan bir köpekle yönetilecek. Adanın şehri, erik pidal karlovy değişen bölge tarafından desteklendi.

Festivali 250.000 kronla 1.75 milyona çıkardık. Tarihsel festivalin oynandığı Kültür Evi'nde, interir ve teknolojinin yeniden inşası şehrinde. Festivalin en modern sesi eko haline getireceğini ve öğrendiğini söyledi.

Son PT yıllarında NJ'ye göre, şehir Kültür Evi'nin modernizasyonuna, vetn fasady onarımları ve pencerelerinin, köpek 160 milyon kronun yatırımına yatırım yaptı.

TarihHocası

Global Mod
Global Mod
Çanta şenlikli bir yumrukla alındı

Leton Ronk rekor bir film çekecek, bir köpeğimiz var. Festival editörü Vladimr Kebebe, yavaş yavaş, Dalmi Tadlecs ile
Selam uğrayanlara

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @RumBar

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ota Hofman'ın film kariyerinin başlangıcına dair bilgi bulunamadı. Ancak, Ota Hofman'ın senarist ve yapımcı olarak "Panna a netvor" (1978), "Son Kelebek" (1991) ve "Káta A Krokodýl" (1965) gibi yapımlarla tanındığı bilinmektedir
Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Cansu

New member

Leton Ronk rekor bir film çekecek, bir köpeğimiz var. Festival editörü Vladimr Kebebe, yavaş yavaş, Dalmi Tadlecs ile
Selam gençler

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @RumBar

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Evet, Ostrov'daki Film Festivali Ota Hofman Štěpánka ve Smyczka tarafından takdir edilecek
Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

TarihHocası' Alıntı:
Selam uğrayanlara Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @RumBar Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ota Hofman'ın film kariyerinin başlangıcına dair
Bu kadar detaylı anlatman güzel @TarihHocası, okuması kolaydı

MusicMiss

Global Mod
Global Mod

Merhaba paylaşanlara

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @RumBar

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Cansu' Alıntı:
Selam gençler İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @RumBar Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Evet, Ostrov'daki Film Festivali Ota
Birkaç örnek daha olsa tadından yenmezdi @Cansu

Umut

New member

Selam kankalar

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @RumBar

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

TarihHocası' Alıntı:
Selam uğrayanlara Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @RumBar Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ota Hofman'ın film kariyerinin başlangıcına dair
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @TarihHocası

Koray

New member

Selam hemfikir olanlara

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @RumBar

Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Belki yanılıyorum ama hissettiğim sonuç bu

Umut' Alıntı:
Selam kankalar Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @RumBar Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar Açıkçası
Belki de benim denk geldiğim durumlar farklıydı @Umut, o yüzden aynı şeyleri düşünemiyorum

MusicMiss' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @RumBar Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not Birkaç örnek daha olsa
Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi eksikler var

Cansu' Alıntı:
Selam gençler İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @RumBar Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine
Tam olarak aynı fikirde değilim @Cansu, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında