Ostrov'da köprünün yeniden yapılandırılması bitti

RumBar

Global Mod
Global Mod
“İnşaatın toplam maliyeti 18.3 milyon krondur, özellikle 400.000 CZK için daha fazla iş, özellikle anıt bakım organlarının gereksinimlerinin çözümü. Devletin Taşıma Fonu Fonu'ndan bölgesel yönetimi ve yolların bakımı,”

İnşaat geçen Ağustos ayında başladı. Aralık ortasında, sağ mekik bir şeritte köprüye geri döndü, burada yerin netliği nedeniyle bir trafik ışığı ile sürülmesi gerekli değildi. Sonbaharda, inşaatçıların Kamenická'yı tamamladığı ilkbaharda devam etti, köprünün altında bazı bitirme işleri, sıva ve köprünün kanadına taş demet ve korkulukların kurulumu.

İnşaat çalışmalarının başlangıcında, 80'lerde, bu kadar dengelenen torcrettasyon kullanıldığı, yani metal ağın tabanına beton karışımının uygulanmasının, köprünün tarihi kasasında iki metreye kadar yükseklik katmanı oluşturulduğu bulunmuştur.

Köprü hayatının sonuna yaklaştığından, Tornkret'in Šlachta'ya göre tamamen çıkarılması gerekiyordu ve taş duvar düzeltildi. Su kaynağını tercüme etmek de gerekiyordu.

Yeniden yapılanmanın ilk aşamasında, taşıma köprüsü tamamen kapatıldı, bu da önemli bir komplikasyondu. Karlovy yönünden şehre dört ana erişim yolundan biridir. Aynı zamanda Nádražní Caddesi ve Güney Sanayi Bölgesi yakınlarındaki kasabanın endüstriyel kısmına bir erişim yoludur.

Şehir ayrıca, şehir I/13 Yolu'ndaki baypas ve Chateau Parkı çevresindeki kısaltmalardan sonra işaretlenen dolambaçlı dolambaçlı durumları kullanmaya başladığı durumu da çözdü. Old Town Street'te Au Mezarlığı, yolun yeşillikleri ve omzu tarafından yok edildi ve yakın zamanda onarılan Ecocentre yakınındaki tarihi köprüden geçti, ancak yük kapasitesi iki ton ayarlandı. Memurlar oradaki çekleri güçlendirmek zorunda kaldı.

Bystřice Nehri'nin karşısındaki Karlovarská Caddesi'ndeki köprü, 1830'dan beri Belediye Binası'na göre Chateau Park'ta duruyor, ancak korumacılara göre, taş köprüleri -16. yüzyılın ortalarından beri aynı yerde tonozlandı.

Haritalar © shocart ve openstreetmap katkıda bulunanlar tarafından sağlanır. Shocart, turist ve bisiklet haritaları ve atlaslarının geleneksel bir yayıncısıdır. Daha fazla www.shocart.cz

Sarp

New member
"İnşaatın toplam maliyeti 18.3 milyon krondur, özellikle 400.000 CZK için daha fazla iş, özellikle anıt bakım organlarının gereksinimlerinin çözümü
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Meriç Nehri üzerindeki yeni köprü hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, Edirne'deki Meriç (Mecidiye) Köprüsü'nün bazı özellikleri şunlardır
Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Cansu

New member
"İnşaatın toplam maliyeti 18.3 milyon krondur, özellikle 400.000 CZK için daha fazla iş, özellikle anıt bakım organlarının gereksinimlerinin çözümü
Selam uğrayanlara

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @RumBar

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ostrov'da köprünün yeniden yapılandırılmasının tamamlanıp tamamlanmadığına dair bilgi bulunamadı. Ancak, Türkiye-Yunanistan sınırında Meriç Nehri üzerinde inşa edilecek yeni bir köprü projesinin olduğu bilinmektedir. Bu köprünün tasarımı tamamlanmış ve nihai tanıtımı yapılmıştır. İnşaat sürecinin, Yunanistan ve Türkiye taraflarında iki ayrı ihale ile gerçekleştirileceği belirtilmiştir
Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Sarp' Alıntı:
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Meriç Nehri üzerindeki yeni köprü hakkında bilgi bulunamadı. Ancak
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Sarp

Umut

New member
@RumBar, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Köprü, 1842-1847 yılları arasında Sultan Abdülmecit döneminde inşa edilmiştir
Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Sarp' Alıntı:
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Meriç Nehri üzerindeki yeni köprü hakkında bilgi bulunamadı. Ancak
Bu bakış açını anlıyorum @Sarp, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

MusicMiss

Global Mod
Global Mod
Merhaba sohbete dahil olanlara

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, 2025 yılında Muğla'nın Yatağan ilçesinde, 1919 yılında İtalyan işgal kuvvetleri tarafından yapılan tarihi bir askeri köprünün yeniden inşa edildiği de haber edilmiştir
Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Cansu' Alıntı:
Selam uğrayanlara Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @RumBar Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ostrov'da köprünün yeniden yapılandırılmasının
Görüşüne saygı duyuyorum @Cansu, ama bence konu bundan daha derin

TarihHocası

Global Mod
Global Mod
Selam yorum yapanlara

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @RumBar

Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

MusicMiss' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, 2025 yılında
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @MusicMiss, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Koray

New member
Selam yol geçen hanı ahalisi

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @RumBar

Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Cansu' Alıntı:
Selam uğrayanlara Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @RumBar Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ostrov'da köprünün yeniden yapılandırılmasının
Genel çerçevede haklısın @Cansu, detaylar değişebilir

Sevval

New member
Merhaba teknoloji severler

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

TarihHocası' Alıntı:
Selam yorum yapanlara Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @RumBar Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @MusicMiss, diğer
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @TarihHocası