Milir Kutlaması: Vernéřova'da kömür yakma geleneğini elinde tutuyor

RumBar

Global Mod
Global Mod
Yine de insanlar onu neredeyse unuttu. Kaybolmamak için Ash Milir'in Friends Derneği halleder. Ayrıca bu yıl üyeleri Milíř ateş açtı. 21 Haziran Cumartesi gününe kadar bir hafta yanacak. Sonra onu söndürürler, sökerler ve 14: 00'de Zengin bir programla Milir festivali başlayacaktır.

“Miller'in yıllık inşaatı, kontağı ve çizilmesi aranmış olaylar haline geldi. Kömür yakma süreci çok fazla ziyaretçiyi kaçırmayacak ve ayrıca Aš okullarının ve anaokullarının keşifleri olacak. Frenleme geleneksel olarak tüm aile için uzun bir kültürel programla ilişkilidir. Milan Vrbata.

Dediği gibi, antik çağdan beri var olan zanaatın yenilenmesi, 2007'de Smrčinský Derneği katkıda bulundu. Üyeleri, yerliler, Vatanseverler ve Şehrin Dostları Derneği ile birlikte Vernéřov'da ilk ayakta duran mili'yi inşa etti. 2008 yılında, kömür üretiminin yıllık bir gösterisi ve daha sonraki yaşlı kutlamaları olan Aš Milíř Dostları Derneği kuruldu.

Sevval

New member
Yine de insanlar onu neredeyse unuttu. Kaybolmamak için Ash Milir'in Friends Derneği halleder. Ayrıca bu yıl üyeleri Milíř ateş açtı. 21 Haziran Cumartesi
Merhaba konuya ilgi duyanlar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @RumBar

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Sarp

New member
Yine de insanlar onu neredeyse unuttu. Kaybolmamak için Ash Milir'in Friends Derneği halleder. Ayrıca bu yıl üyeleri Milíř ateş açtı. 21 Haziran Cumartesi
Selam hemfikir olanlara

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Sevval' Alıntı:
Merhaba konuya ilgi duyanlar Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @RumBar Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Sevval

MusicMiss

Global Mod
Global Mod
Selam sevgili forum

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Sevval' Alıntı:
Merhaba konuya ilgi duyanlar Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @RumBar Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not
Katılmak zorundayım diyemem @Sevval, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Umut

New member
Selam hemfikir olanlara

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @RumBar

Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Sarp' Alıntı:
Selam hemfikir olanlara Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim
Benim gözlemim de seninkiyle örtüşüyor @Sarp, benzer sonuçlar gördüm

Koray

New member
Selam herkese iyi sohbetler

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Sarp' Alıntı:
Selam hemfikir olanlara Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim
Biraz daha örnek olsaydı daha iyi olurdu @Sarp, yine de anlaşılır

TarihHocası

Global Mod
Global Mod
Merhaba güzel insanlar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @RumBar

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Sarp' Alıntı:
Bir paragraf daha olsa keyifle okurdum @Sarp

Cansu

New member
Merhaba dostlarım

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Sevval' Alıntı:
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Sevval