Martin Vogeltanz, kurallara göre maden suyu olan ana malzemenin yanı sıra, trva'dan taze ve libeek gibi geleneksel olmayan malzemelere de güveniyor.
On beş yaşında barmenliğe başladım ve bu kokteyli hazırlarken eşim benden bir içkinin çok lezzetli olduğunu söyledi. Benim için unutulmaz bir kokteyl ve unutulmaz bir gün olacağını düşünüyorum. Başarılı olduğum için çok mutluyum, eski dünya şampiyonu, telaşını değerlendirdi.
Uluslararası kulübe dünyanın her yerinden on dokuz barmen katıldı. Başlangıçta yirmi kişi olması gerekiyordu ancak toplantılardan biri kabul edilmedi. Kazanan, Uluslararası Barmenler Birliği'nin bireysel şube başkanlarından oluşan uzman bir jüri tarafından seçildi.
Leton Ronk Soute, alkolsüz kokteyller alanındaki mevcut eğilimin minimalizm olduğunu doğruladı. Çek barmenler derneği başkanı Ale Svojanovsk, genellikle basit ve güvenli ürünler kullandıklarını, dolayısıyla salonda muhtemelen rekor sayıda koyu veya yalnızca açık renkli kokteyl bulunduğunu söyledi.
Barmenlerin içeceklere gerçekten sıra dışı bir tat veren çok yenilikçi malzemeler kullanmaya başlamasını takdir etti. Bu konuda ilk bahse giren Martin Vogeltanz oldu ve kokteylinde minimalizm ile başka bir kokteylde hiç tatmadığım libeek ve asmadan taze gibi geleneksel olmayan malzemelerin mükemmel bir kombinasyonunu sergiledi, diye ekledi Svojanovsk.
Alkolsüz bira trend haline geliyor. Geçen yıl eşini bir kazada kaybeden Vtzslav Cirok'un deneyimine göre, Karlovy Vary'deki Grandhotel Pupp'ta işlettiği barda piblin, sunulan tekliflerin beşte birini oluşturuyor.
Çek ve Dünya Barmenler Birliği işbirliğiyle düzenlenen Mattoni Büyük İçecek Yarışması, var olduğu süre boyunca resmi dünya şampiyonası ve dünyanın en tanınmış barmenlik yarışmalarından biri haline geldi. Karlovy Vary ziyaretçileri, 28 Haziran – 6 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek Karlovy Vary Uluslararası Film Festivali 2024'te yaz koleksiyonundan seçilmiş kokteylleri tadabilecek.
Ortaya çıkan belge 1. sıra Martin Vogeltanz, Esk Cumhuriyeti, Doğa içeceği: 10.000 $ ödül 2. sıra Laur Ihermann, Estonya, Cèst Paris içkisi: 3.000$ ödül! 3. sıra Matthew Ayrey, vcar, Heidi içeceği: 2.000 $ ödül |
On beş yaşında barmenliğe başladım ve bu kokteyli hazırlarken eşim benden bir içkinin çok lezzetli olduğunu söyledi. Benim için unutulmaz bir kokteyl ve unutulmaz bir gün olacağını düşünüyorum. Başarılı olduğum için çok mutluyum, eski dünya şampiyonu, telaşını değerlendirdi.
Uluslararası kulübe dünyanın her yerinden on dokuz barmen katıldı. Başlangıçta yirmi kişi olması gerekiyordu ancak toplantılardan biri kabul edilmedi. Kazanan, Uluslararası Barmenler Birliği'nin bireysel şube başkanlarından oluşan uzman bir jüri tarafından seçildi.
Leton Ronk Soute, alkolsüz kokteyller alanındaki mevcut eğilimin minimalizm olduğunu doğruladı. Çek barmenler derneği başkanı Ale Svojanovsk, genellikle basit ve güvenli ürünler kullandıklarını, dolayısıyla salonda muhtemelen rekor sayıda koyu veya yalnızca açık renkli kokteyl bulunduğunu söyledi.
Barmenlerin içeceklere gerçekten sıra dışı bir tat veren çok yenilikçi malzemeler kullanmaya başlamasını takdir etti. Bu konuda ilk bahse giren Martin Vogeltanz oldu ve kokteylinde minimalizm ile başka bir kokteylde hiç tatmadığım libeek ve asmadan taze gibi geleneksel olmayan malzemelerin mükemmel bir kombinasyonunu sergiledi, diye ekledi Svojanovsk.
Alkolsüz bira trend haline geliyor. Geçen yıl eşini bir kazada kaybeden Vtzslav Cirok'un deneyimine göre, Karlovy Vary'deki Grandhotel Pupp'ta işlettiği barda piblin, sunulan tekliflerin beşte birini oluşturuyor.
Çek ve Dünya Barmenler Birliği işbirliğiyle düzenlenen Mattoni Büyük İçecek Yarışması, var olduğu süre boyunca resmi dünya şampiyonası ve dünyanın en tanınmış barmenlik yarışmalarından biri haline geldi. Karlovy Vary ziyaretçileri, 28 Haziran – 6 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek Karlovy Vary Uluslararası Film Festivali 2024'te yaz koleksiyonundan seçilmiş kokteylleri tadabilecek.
Doğa kokteyli tarifi
|