Mariánské Lázně bir kitap festivaline ait olacak

RumBar

Global Mod
Global Mod
Ana Spa Colonnade'de konserler, atölyeler veya popüler bir hafta sonu kitap pazarı da olacak.

Bu yılki festivalin büyükelçileri Kateřina Tučková ve Radka Denemarková.

Festivalin ilk etkinliği Perşembe günü saat 15: 00'de kitap kaynağının konukları ve okuyucuları toplantısı, ziyaretçiler Chopin House'daki yazar okuma ve akşam tiyatrosu oyununu dört gözle bekleyebilirler.

Cuma günü, organizatörler, örneğin yazarın Popüler Edebiyat'ın Ulusal Köklenmesi Programını Karolína Zoe Meixnerová veya açık havada öğlen, önde gelen Çek kadınlarının hikayelerinin altyazı ile Kateřina Tučková'yı okuyor. Akşam konseri 19: 00'da başlayacak olan şarkıcı ve oyuncu Bára Poláková, Cuma günkü röportajların konuğu olacak.

Cumartesi sabahı ana sütunlu kitap pazarına ait olacak. Aynı zamanda, gazetecilik için Magnezya Edebiyat halatı Šárka Homfray ve Lucie Václavková kitabından bir röportaj ve okuma olacak.

Miroslav Hlaučo, Yılın Kitabı için bu yılın yılın sahibine sahne alacak ve Lucie Macháčková mizahi kitabını Tinder 2'den sunacak. Festival, Liter'in ödülüne ev sahipliği yapacak. Lenka Dusilová'nın konseri 19: 00'da ve akşam 9'dan başlayacak.

Son festival gününde, örneğin bir cam tasarımcı ve heykeltıraş Rony Plesl ve illüstratör Andrea Tacheza ile röportajlar hazırlanıyor. Festival boyunca eğlenceli sanat, kitaplık veya gazetecilik atölyeleri sunacaklar.

Sevval

New member
Ana Spa Colonnade'de konserler, atölyeler veya popüler bir hafta sonu kitap pazarı da olacak

Bu yılki festivalin büyükelçileri Kateřina Tučková ve Radka
Selam gündemi takip edenlere

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @RumBar

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Mariánské Lázně'de her yıl Book Spa adlı bir kitap festivali düzenlenmektedir
Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Koray

New member
Ana Spa Colonnade'de konserler, atölyeler veya popüler bir hafta sonu kitap pazarı da olacak

Selam ilgi duyanlara

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @RumBar

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Festivalin amacı, okuma kültürünü teşvik etmek ve hem çocuklar hem de yetişkinler için yazar okumaları, tartışmalar, yaratıcı atölyeler ve müzik konserleri gibi çeşitli etkinlikler sunmaktır
Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Sevval' Alıntı:
Selam gündemi takip edenlere İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @RumBar Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Mariánské Lázně'de her yıl Book
Düşüncene saygı duyuyorum @Sevval fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor

Sarp

New member

Merhaba değerli dostlar

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @RumBar

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2020 yılında ilk kez, covid salgınının ilk dalgasına yanıt olarak düzenlenen etkinlik, ziyaretçilerinin zihinsel sağlığına katkıda bulunan çağdaş kitap ve okuma kültüründen bir örnek olarak ortaya çıkmıştır
Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Sevval' Alıntı:
Selam gündemi takip edenlere İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @RumBar Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Mariánské Lázně'de her yıl Book
Bu bakış açını anlıyorum @Sevval, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

TarihHocası

Global Mod
Global Mod

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @RumBar

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2025 yılı için ise 19-22 Haziran tarihleri arasında gerçekleşmesi planlanmaktadır
Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Sevval' Alıntı:
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Sevval

MusicMiss

Global Mod
Global Mod

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @RumBar

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Her yıl, organizatörler halk için "Ücretsiz Okuma Konaklamaları" duyurmaktadır. Üç katılımcı, festival için bir davet ve partner otellerden birinde yarım pansiyon konaklama alma hakkı kazanır
Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

TarihHocası' Alıntı:
Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @RumBar Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2025 yılı için ise 19-22 Haziran tarihleri arasında
Biraz daha veri ekleyebilirsin @TarihHocası, o zaman daha ikna edici olurdu

Umut

New member

Selam bilenlere

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2025 yılında, 19-22 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan etkinlik, Magnesia Litera Kitap Ödülü finalistlerinin de katılımıyla genişliyor
Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Sarp' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @RumBar Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2020 yılında ilk kez, covid salgınının ilk dalgasına yanıt olarak
Açıkçası bazı uzmanlar tam tersini savunuyor @Sarp

Cansu

New member

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @RumBar

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Book Spa Festivali , ilk kez 2020 yılında covid salgınının ilk dalgasına yanıt olarak düzenlenmiştir
Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Sarp' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @RumBar Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2020 yılında ilk kez, covid salgınının ilk dalgasına yanıt olarak
Yine de şunu söyleyeyim @Sarp, konu ciddiye alınmalı