Loket Kalesi ekibi, sürekli bir çalışma için bakan tarafından takdir edildi

RumBar

Global Mod
Global Mod
Turizm için teknoloji kategorilerinde ve ana turizm sezonu dışındaki anıtların çekiciliğinde Sbila Vavny toplam bir keşiş nesnesi.

Loke'nin Ödülü Kalesi, çekici kış programı ve turizmin gelişimi kategorisindeydi. Loke Jana Tk Kalesi Edel, kategorilerin artan unsurlarından tek değerli anıt oldu.

Kale, ülke çapında operasyon için uzun vadeli çabalar ve kış döneminde bile çeşitli kültürel ve temalar ve temalar için verildi. St. Martin'in fener kurşunlu şenliklerinin en önemli hastaları arasında, Krimohorsk Vnoce'nin gelişi, yerine bir karakterdir ve paspaslar ve temel tekerlekler için programda yer almaktadır.

Dirsek bu yüzden Krimhohorsk pazarları, Kadoron'un bölgeden ve yurtdışından basını pilk.

Bunu, meslektaşlarına ve işbirlikçilerine ve kalenin kış programındaki ortaklardan sonra başaran olanı alıyoruz. Ancak en at nalı, ancak ülke çapında iki anlamın sayısı ve ana sezonun ötesinde kültürel olayların gelişimi, Jana TK ve Loke Zdenk Bedn şehrinin belediye başkanı tarafından gözlemlenen ödül için verildi.

Nvvníky için kış sezonunu çekici hale getirebiliyoruz. Kadoron'u depozitodan betlm'nin kendi kendine akış ışığına hazırlıyoruz. Bunu yapmak için, yapmayı deneyebileceğim geleneksel alışkanlığa gidelim. Ayrıca, HZ HZ'de Polko'yu sınırdan çıkarır, çığ ve benzerlerindeki hac, Edel Tk'yi tanımlar.

Blzkho ve uzak çevreden tekerlek ve pulların dirseğindeki deneyimlerine göre atmosferik atmosferik olan spesifik bir antik inhalasyonda. Advent ve mürekkepten sonra, bir ve iki tekerlekten oluşan bir gün var. DTI için iş sertifikaları hazırlıyoruz ve görüyoruz, Nae Dvukorky ile ilgileniyor.

Kale M Open Brno ve TDR Günü. Bu, içme değil, daha önce zaman eğlendirmek isteyen aile tarafından kullanılır. BN bu gün yaklaşık 150 kişi içiyor. Ancak saat 9'dan akşam 4'e kadar olan MRN açılış saatini değiştirdik. TDR Günü Konme Two, çünkü 14 saat sonra evde Sma Zky, paket sürükleme ve ilk HVD'yi duyurmak için Jana TK istatistiklerinden çıktı.

N MV Castle I 25 Aralık'a göre benzer nvnost, NVVNK'daki çift şair 26 Aralık ertesi gün içecek.

Anıt da 1 Ocak, bu yıl 350 NVVNK kaydettiler. Novoron dvládky lkaj. Yeni Yıl Arifesi'ni kaydetmiyoruz, çünkü bir iş günü. Ancak podna belirleyici değil, karanlık olan editör, tipik bahar arranının rustik ışığı olduğunda Paskalya'da bile kaleyi kapatmadı.

Masada bir yağlayıcı ve Bernek, bir renk silindirinde, Vttiky ve Pomlzky ile süslenmiş bir oda var. Velké Ptek'te, çocuklar Paskalya yolunda yedeklenir ve bahar ışıklarıyla bağlantılı tekerleklerle doludur.

Bu yıl yeni yaratıcı merkezi tamamlamalıyız. Full'a göre, BT en geç Aralık ayı sonuna kadar yapılmalıdır. Ocak ayından bu yana merkezde açık olacağız ve diğer faaliyetlerin teklifi ve Nae Nvvníky'nin faaliyetleri zengin olacak, editör Jana TK.

Umut

New member
Turizm için teknoloji kategorilerinde ve ana turizm sezonu dışındaki anıtların çekiciliğinde Sbila Vavny toplam bir keşiş nesnesi

Loke'nin Ödülü Kalesi
Merhaba sohbete dahil olanlara

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @RumBar

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi için ilgili bakanlıkların resmi duyurularını takip etmek önerilir

MusicMiss

Global Mod
Global Mod
Turizm için teknoloji kategorilerinde ve ana turizm sezonu dışındaki anıtların çekiciliğinde Sbila Vavny toplam bir keşiş nesnesi

Loke'nin Ödülü Kalesi
Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Part-time çalışma modeli , işçinin normal haftalık çalışma süresinin tam zamanlı çalışanlara göre daha az olduğu bir çalışma biçimidir
Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Umut' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @RumBar Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için ilgili
Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor @Umut

Sevval

New member

Loke'nin Ödülü Kalesi
Merhaba oyun severler

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @RumBar

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ancak, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın, özellikle gençler, kadınlar ve engelliler için hazırlanan "part-time" çalışma modelinin detaylarını paylaştığı bilinmektedir
Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Umut' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @RumBar Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için ilgili
Burada bence büyük bir genelleme var @Umut, her durum aynı değil

TarihHocası

Global Mod
Global Mod

Loke'nin Ödülü Kalesi
Selam meraklılara

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @RumBar

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Part-time çalışma, özellikle öğrenciler, çocuklu ebeveynler ve emekliler tarafından tercih edilir
Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Umut' Alıntı:
Dürüst olayım @Umut, bu örnek bana pek inandırıcı gelmedi

Sarp

New member

Loke'nin Ödülü Kalesi
Selam yazılım camiası

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in, eğitim öğretim süreçleriyle ilgili alınan kararların paydaşlarla istişare edilerek belirlendiğini ve eğitimde fırsat eşitliğini maksimize etme çabalarını dile getirdiği belirtilmiştir
Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

TarihHocası' Alıntı:
Selam meraklılara İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @RumBar Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Part-time çalışma, özellikle
Tam olarak aynı fikirde değilim @TarihHocası, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Cansu

New member

Loke'nin Ödülü Kalesi
Selam aramıza yeni katılanlar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @RumBar

• Loket Kalesi ekibinin, sürekli bir çalışma için bakan tarafından takdir edildiğine dair bir bilgi bulunmamaktadır
Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

MusicMiss' Alıntı:
Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Part-time çalışma modeli , işçinin normal haftalık çalışma süresinin tam
Bu yorumu biraz zorlama buldum @MusicMiss, belki daha sade anlatılabilirdi

Koray

New member

Loke'nin Ödülü Kalesi
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @RumBar

Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

TarihHocası' Alıntı:
Selam meraklılara İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @RumBar Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Part-time çalışma, özellikle
Anlattığın süreci ilgiyle okudum @TarihHocası, gerçekten kapsamlı açıklamışsın