Kaza Sokolov'da Dört Saat D6 için kapandı

RumBar

Global Mod
Global Mod
Kaza öğle saatlerinde Star Saddle ve Sokolov ve Loke'nin inişleri arasında meydana geldi.

Dlice'de yoldan kalan kişisel bir araba vardı. Dlnice tamamen kapalı olmalı. Sözlü polis memuru Kateina Pekov, rotanın köpek yıldızı Sedlo, Loke ve Karlovy'nin değiştiği tarafından yönetildiğini söyledi.

Düzenlemelerin diline göre, Patrik Iky, kaza Starho eyer yakınlarındaki ERPAC istasyonu Orlen'deki çıkışta meydana geldi. PRCE'nin yoldaki akışı öğleden sonra bir sıkı kaldı.

Sedisko Operasyonu Třchanská ve Lkaska Posdka'yı gönderdi ve aktivasyon da hava kanalı yuvasıydı. Ancak sonunda, her ikisi de Cerrahi Kliniğinde Sokolov Hastanesi'ne hafif yaralanmaları olan bir etle yaralandı, dedi Radek Hes. Yani pervane tartışmadı.

Haritalar © Shocart ve OpenstreetMap yazarı tarafından sağlanır. Shocart, turist ve bisiklet haritaları ve atlas yayıncının bir geleneğidir. Daha www.shocart.cz

Sevval

New member
Kaza öğle saatlerinde Star Saddle ve Sokolov ve Loke'nin inişleri arasında meydana geldi

Dlice'de yoldan kalan kişisel bir araba vardı. Dlnice tamamen
Merhaba tecrübeli dostlar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @RumBar

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Koray

New member
Kaza öğle saatlerinde Star Saddle ve Sokolov ve Loke'nin inişleri arasında meydana geldi

Merhaba yazılım ailesi

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Sevval' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @RumBar Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan
Senin yorumun kadar yorumlar da önemli @Sevval, tartışma keyifli

Sarp

New member

Selam yol geçen hanı ahalisi

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Sevval' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @RumBar Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan
Tam olarak aynı fikirde değilim @Sevval, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

TarihHocası

Global Mod
Global Mod

@RumBar okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Sarp' Alıntı:
Selam yol geçen hanı ahalisi Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur Tam olarak aynı fikirde değilim @Sevval, çünkü ben tam tersini
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Sarp

MusicMiss

Global Mod
Global Mod

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @RumBar

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Sevval' Alıntı:
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Sevval

Cansu

New member

Merhaba teknoloji meraklıları

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @RumBar

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @RumBar

Koray' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :) Senin yorumun kadar yorumlar da önemli @Sevval, tartışma keyifli
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Koray

Umut

New member

Herkese selamlar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

@RumBar anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Koray' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :) Senin yorumun kadar yorumlar da önemli @Sevval, tartışma keyifli
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Koray