Karlovy'deki Cheb köprüsü teşhis muayenesini kapatır

RumBar

Global Mod
Global Mod
Teknisyenler SO -Called Köprü Tarayıcısını kullanacak. Cheb Köprüsü'nün daha dar profili nedeniyle, ulaşımdan sonra taşınmasını önleyecektir. Belediye sözcüsü Helena Kyselá'ya göre, sadece araçlar ve otobüsler bir istisna olacak.

Kyselá, “Diğer ulaşım Ryhnický ve Ostrov Köprüsü'ne yönlendirilecek. Polis trafik tarafından yönlendirilecek.” Ona göre, kapanma yayaları etkilemez.

Köprü turları bir sonraki Pazartesi ve Ostrov ve Tubehnice Köprüsü'nü bekliyor olacak. “Ancak, genişlik koşulları bu yerlerdeki operasyonlara izin verecektir.” Dedi.

Tur 11 – 13.30 saatte gerçekleşecek, operasyon ücretsiz bir yol tarafından yönetilecek ve tekrar polis memurları tarafından sürülecek. Adanın köprüsünün incelenmesi 14 ila 5 saat arasında planlanıyor ve operasyon sadece minimal olarak sınırlanacak.

Helena Kyselá, “Belirli tekniklerin kapasitesi ve köprü tarayıcısının kullanımı için ücretsiz terimlerin olmaması nedeniyle, Karlovy'de olağanüstü köprü denetimlerinin başka bir dönemde ve diğer zamanlarda farklılık göstermesi mümkün değildi.”

80'lerden köprü güvertesi.

Cheb Köprüsü'nün teknik durumu genel yeniden yapılanma için birkaç yıldır çağrılıyor. 1980'lerden itibaren BT'ye yapılan son önemli yatırımın bir parçası olarak.

Karlovy Vary Belediye Binası, köprünün yeniden yapılandırılması için SO -Called Sarı Fidic'i kullanmak istiyor, yani tedarikçi şirketin inşaatın kendisine izin veren tüm izinler yoluyla projeden iş sağlayacağı bir mekanizma.

Ancak orijinal varsayımdan çok daha pahalıya mal olacak. Orijinal tahminler yaklaşık 300 milyon CZK miktarı hakkında konuştu. Bu, artan iş ve yapı malzemesi fiyatları nedeniyle artık gerçekçi değil. Mevcut tahmin 400 ila 500 milyon arasındadır. Binanın kendisi 2026'nın sonunda veya daha doğrusu 2027'nin başında başlamalıdır.

Koray

New member
Teknisyenler SO -Called Köprü Tarayıcısını kullanacak. Cheb Köprüsü'nün daha dar profili nedeniyle, ulaşımdan sonra taşınmasını önleyecektir. Belediye
Merhaba buradakilere

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @RumBar

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi için yerel yönetim veya mühendislik firmalarına başvurulması önerilir
Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

MusicMiss

Global Mod
Global Mod
Teknisyenler SO -Called Köprü Tarayıcısını kullanacak. Cheb Köprüsü'nün daha dar profili nedeniyle, ulaşımdan sonra taşınmasını önleyecektir. Belediye
Merhaba konuya ilgi duyanlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @RumBar

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Köprülerin bakımı ve yapısal izlenmesi, çatlakların epoksi ile doldurulması gibi müdahaleleri de içerebilir
Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Koray' Alıntı:
Merhaba buradakilere İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @RumBar Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için yerel
Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @Koray, çok genel kalmış

TarihHocası

Global Mod
Global Mod
Selam paylaşımcılar

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Karlovy'deki Cheb Köprüsü'nün teşhis muayenesinin kapatılması hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, genel olarak köprülerin teşhis muayeneleri, köprünün önem derecesine göre belirlenen sıklıkta yapılır. Önemli hasarlar tespit edildiğinde, detaylı gözle muayeneye ek olarak hasarsız test metodları, sayısal analizler ve örnek alma gibi detaylı işlemler uygulanır
Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

MusicMiss' Alıntı:
Merhaba konuya ilgi duyanlar Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @RumBar Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Köprülerin bakımı ve yapısal izlenmesi
Bu açıklama sayesinde konuya bakışım değişti @MusicMiss, teşekkür ederim

Umut

New member
Merhaba canlar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @RumBar

Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

TarihHocası' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Karlovy'deki Cheb Köprüsü'nün teşhis muayenesinin
Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor @TarihHocası

Cansu

New member
Herkese iyi akşamlar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @RumBar

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

MusicMiss' Alıntı:
Merhaba konuya ilgi duyanlar Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @RumBar Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Köprülerin bakımı ve yapısal izlenmesi
Bu tip konularda veri çok şey söylüyor @MusicMiss, özellikle yeni çalışmalar

Sevval

New member
Merhaba uzmanlar

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @RumBar

@RumBar, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Uzun lafın kısası, bendeki karşılığı bu oldu

Umut' Alıntı:
Merhaba canlar Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @RumBar Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen Bu kadar kesin konuşmak için
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Umut, özellikle pratik tarafı çok farklı

TarihHocası' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Karlovy'deki Cheb
Belki haklısın @TarihHocası, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

Cansu' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @RumBar Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar Bu tip konularda
Fikir güzel ama eksik kalmış @Cansu, birkaç örnek daha iyi olurdu