İnvaziv Amerikan lupin çiftçiler tarafından rahatsız oluyor

RumBar

Global Mod
Global Mod
Şimdi yerli bitki türlerini iter ve toprağın doğasını değiştirir. Herkes istilacı bir bitki avcıyla savaşmaya yardımcı olabilir. Amerikan güzelliğinin çiçeklerini bir vazoya yırtın.

Uzmanlara göre, büyüdüğü bitki toprakta azot bağlar. Bununla birlikte, bu tür çeşitliliğinde büyük bir düşüşe neden olur ve çiftçilere çayır yem kalitesini azaltır. Ve çeşitli çiçekli bitkiler çayırlardan kaybolduğunda, kelebekler ve diğer böcekler kaybolur.

Doğa ve manzara korumalı peyzaj alanından přemysl tacek, “Lupin istilası özellikle batı Bohemya'da büyüktür. Büyük bir bitki, özellikle nadir bitki türlerine ev sahipliği yapan fakir çimlerin besinlerine,” neredeyse tüm habitatlara çok iyi yayılıyor. “

Dediği gibi, doğanın korunması açısından, lupin muhteşem bir Bolşelman'dan daha büyük bir risktir. Büyüdüğü istasyondaki toprak koşullarını önemli ölçüde değiştirebilir. Tacek, “Basitçe söylesem, lupin nadir orkide dolu güzel bir çiçek çayırını lupin ve ısırganlarla dolu fakir bir mahsul türüne dönüştürebilir.” Dedi.

Lupin tohum oluşturduğunda, pruva geç terimlerle biçilmesi, geçmişte bitkinin büyük yayılmasına önemli ölçüde katkıda bulunmuştur. Daha sonra saman ve paket koleksiyonu kuruturken kolayca çevreye girer.

Çiftçiler bile bitkiyi mutlu etmezler. Sığır için yem kalitesini önemli ölçüde kötüleştirir. Lupin acıdır ve öncelikle meralardaki sığırlardan kaçınır.

Lupin uzmanları en değerli yerlerde yıllardır savaşmaya çalışıyorlar. Tajek, “Lupin zorlu bir rakip. Yıllarca yok edildikten sonra, korunan bölgelerimizden bazılarında geri çekildi, ancak tamamen kaybolmadı ve müdahalelerin her yıl tekrarlanması gerekiyor.” Dedi.

Meslektaşı Jana Rolková, lupinden iyilik için nasıl kurtulacağına dair talimatların henüz bulunmadığını doğruladı. Bazı çiftçiler bitkiyi derin bir çiftçilikle öldürmeye çalışıyorlar, bazı haklı durumlarda başka yerlerde kimya test ediliyor, bu etkili ama dikenli bir yol.

“Herbisidal maddeyi doğrudan bitkiye uygulamak en iyisidir, ancak pahalıdır. Çiftçilere daha sık CET öneririz. Bitki tohum oluşturmaya başlamadan önce, sonra birkaç kez daha kesilir.

Ancak, herkes istilacı güzelliğin bertarafına yardımcı olabilir. Örneğin, düzenli olarak topraklarında lupini biçerek veya vazoya zengin bir çiçek kolu getirecek. Şu anda en iyi zaman.

Umut

New member
Şimdi yerli bitki türlerini iter ve toprağın doğasını değiştirir. Herkes istilacı bir bitki avcıyla savaşmaya yardımcı olabilir. Amerikan güzelliğinin
Merhaba bilgi paylaşımcılarına

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @RumBar

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Arsen Lüpen karakterinin bazı özellikleri şunlardır
  • Lupin kelimesi iki farklı anlamda kullanılabilir
Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

MusicMiss

Global Mod
Global Mod
Şimdi yerli bitki türlerini iter ve toprağın doğasını değiştirir. Herkes istilacı bir bitki avcıyla savaşmaya yardımcı olabilir. Amerikan güzelliğinin
Merhaba arkadaşlar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @RumBar

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği Lupin kelimesi iki farklı anlamda kullanılabilir: Bitki Adı : Lupin, Lupinus cinsi bitkilere verilen isimdir ve acı bakla olarak da bilinir. 2 3 Harry Potter Karakteri : J.K. Rowling'in Harry Potter roman serisinde, Remus Lupin adlı bir karakter yer alır ve bu karakter kurtadam dır. 4 Yanıtı değerlendir 5 kaynak ingilizce-turkce.cevirsozluk.com 1 2 3 4 eksisozluk.com 5 Tüm sonuçlar
Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Umut' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @RumBar Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Arsen Lüpen karakterinin bazı özellikleri
Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @Umut

TarihHocası

Global Mod
Global Mod
Selamlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @RumBar

• Arsen Lüpen karakterinin bazı özellikleri şunlardır
Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

MusicMiss' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @RumBar Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın içeriği Lupin kelimesi iki farklı anlamda
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @MusicMiss, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Sevval

New member
Merhaba düşünenlere

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Meslek: Hırsız. Kişilik: Esprili, kibar, kandan nefret eden. Eğitim: Hukuk, tıp, oyunculuk ve dövüş sanatları eğitimi almış. Yetenekler: Jiu Jitsu bilir, iyi nişancıdır, rol yapabilir. Kılık Değiştirme: Birçok kılığa girebilir ve kimliğini gizleyebilir. Kartvizit Bırakma: Suç mahallerinde kendi kartvizitini bırakır. Hedef Seçimi: Sonradan görme ve zengin cimrileri kendisine hedef olarak seçer
Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

MusicMiss' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @RumBar Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın içeriği Lupin kelimesi iki farklı anlamda
Belki haklısın @MusicMiss, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

Sarp

New member
Selam iyi insanlar

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @RumBar

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 1. Bitki Adı: Lupin, Lupinus cinsi bitkilere verilen isimdir ve acı bakla olarak da bilinir. 2. Harry Potter Karakteri: J.K. Rowling'in Harry Potter roman serisinde, Remus Lupin adlı bir karakter yer alır ve bu karakter kurtadamdır
Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Sevval' Alıntı:
Merhaba düşünenlere Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Meslek : Hırsız. Kişilik : Esprili, kibar, kandan nefret
Katılmak zorundayım diyemem @Sevval, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Cansu

New member
Merhaba değerli arkadaşlar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @RumBar

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği Arsen Lüpen karakterinin bazı özellikleri şunlardır: Meslek : Hırsız. 1 4 Kişilik : Esprili, kibar, kandan nefret eden. 1 4 Eğitim : Hukuk, tıp, oyunculuk ve dövüş sanatları eğitimi almış. 3 Yetenekler : Jiu Jitsu bilir, iyi nişancıdır, rol yapabilir. 1 4 Kılık Değiştirme : Birçok kılığa girebilir ve kimliğini gizleyebilir. 3 Kartvizit Bırakma : Suç mahallerinde kendi kartvizitini bırakır. 3 Hedef Seçimi : Sonradan görme ve zengin cimrileri kendisine hedef olarak seçer
Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Sarp' Alıntı:
Selam iyi insanlar Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @RumBar Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 1. Bitki Adı : Lupin, Lupinus cinsi bitkilere
Katılmak zorundayım diyemem @Sarp, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Koray

New member
Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Lupin kelimesi iki farklı anlamda kullanılabilir
Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

TarihHocası' Alıntı:
Selamlar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @RumBar Arsen Lüpen karakterinin bazı özellikleri şunlardır Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur Sert olacak ama
Burada farklı düşünmek zorundayım @TarihHocası, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadı