Her iki kamptan alkışlar. Jan Sykora futbola veda etti, temiz bir gebe ile

RumBar

Global Mod
Global Mod
Karar Del olarak doğdu. Dl u nelo. Dizim futbola gitmediğim kadar güçlere gitmediğim bir eyalette. Tüm kariyeri süslediğimi ekleyemediğim bir eyalete ulaştım. Giderek sndl'i rahatlatan ve sndl olan bir NKDO olmamı istemiyorum.

Uzun süredir yaralı bir ilk dizden sonra Sigma'yı Victoria Plza'dan kopardı. Olomouc kariyerini yeniden başlatmak için 31 yaşında bir anci verdi, ancak işe yaramadı. Sigora Sigma için sadece yedi geçişin önünde, sonra Opt yaralandı.

Karira'nın en büyük iz, Jersey Sparta, Zbrojovka Brno, Liberec, Slavia, Jablonec ve Lehçe Lech, ilkini 2021'den beri profilde hissettiği Rodnno Pilsen'de bıraktı.

Zlonk plzn jan skora, pardubice ile padubice iken.

Ligin unvanı geldi ve GL Barcelon'un kalktığı Üstat Ligi dahil edildi. J Ben çok nostalgick değilim. Profesyonel futbolda bir extmn uil var. Onu içine koydum, şimdi stlled ve aynaya baktım. VTE, toz ve eğri, ama bıraktığım şey kişilerarası ilişkiler. Ben bir avcı gibi davrandığım için rd, bunun için evde büyüdüler, Koru'yu merak ediyor. Ekstra hatırlamaya gerek yok. Kariyerimi limon gibi boyadım. Ancak bir an için PR kurutursam, 3: 2'de GL Barselon veya GL spart, on yıl sonra PLZ'ye delindiğimde, sahibi T -League unvanını ve 210 lig başlangıcını hatırlar.

25 GL ve 27 asist yönettiler. Deneyimi ve teknolojisi Olomouc'lardan emin olacaktı, ancak sağlık pednj. Pazar günü Karira'ya veda etti, sembolik olarak Pilsen'e karşı. Olomouck Trenr Tom Janotka, son lig durumunda onu on dakikadan daha kısa bir sürede konuşlandırdı. Ve Olomouc 1: 2'yi kaybedecek, Skora her iki taraftar Tbor'dan uzun bir alkış aldı. Ve izleyici bir halk kaptanının köpeğini iade ettiğinde, Plzesk Kotel Zaal adını söyler.

Zevkten sonra, Bohuel'in yaralı tarafından işaretlendiğini işbirliği için gönderdim. Kik, futboldaki en yüksek raz. Uzun STL. Ben de lto olduğumu söyledim ve çok fazla TST canlandı, dedi Plzesk Miroslav Koubek.

Honza mm çok rd. Onu Lig'deki tek GL'de başlattım, zevkten hemen sonra portalladığım, Vclav Jemelka vardı. Ben bitmeli. Nepid'in başladığı Koda, Çek futbolu iyi bir hata olacak. En iyisini alabilirim. Küçük kızım, tam olarak bilebileceğini de sözlerine ekledi.

Fasses'in sonunda Mesters, Předvan, Pokorn ve KRL, halkın boş zamanını alan sivillerde Olomout Hri. Üçlü Sigmk, tribün sonunda bir yığın hayranını tanımayı başardı, dedi hiçbir şeye veda etti.

Esk futbolunu büyütmek istiyorsun

Skora, Plzesk sektörünü aradı, Nae, kutlamayı havaya kutlamak zorunda kalan koleksiyonunu Viktorin'i emdi. Ben görmedim, büyük bir DK var, çünkü Pod'un altında PLZA için Pilsen'de olduğundan çok daha fazlasını veren mezarlar var. M için futbol esas olarak duygusaldır. Anları hatırlayacağım, ailem veya hayranlarımla kandırdığım duygular itiraf edeceğim.

Daha hızlı bittikten sonra bile STDN'deki dantel üzerindeki gözyaşları ama yapmadım. Sanırım DV'de kafamda olduğum karanlıktı. Günlerce fazla uyumadım ve özetlenmedim. LTO olan bir kuşa vurdu. Son anı almaya çalıştım, atmosfer. Ama vuruşta bile, DLM adımının mürettebatı döktüğünü onurlandırdım.

Kulüpte hiç kimse pişman olduğumuz, ev Zim Piel. O muazzam bir profesyonel, TM NS için çok rahatsız oldu. Kukm nasıl profk üretileceğini belirtti. Tad, ne kadar sarıldığı, diken üzerinde nasıl üreyeceği, Sigma Janotka'nın Trenr'ı zamandı.

Ve Skor'un geleceği? TRENINA. Futbolu seviyorum, kaliteli bir oyun üretmesi için SVT VNMAN'da futbol futbolu yapmak istiyorum. ES'yi futbol kültürüyle büyütmek istiyorum. Ama hemen büyük futbola atlamak istemiyorum. En azından alttan sürecin süreci Louc tarafından yapılmıştır.