Çocuklar arabalarda köprüden D6'ya attılar

RumBar

Global Mod
Global Mod
Pil bombaları 11 Mayıs öğlenleri tarafından Kynšperk Nad Ohří'deki hapishanenin yakınındaki köprüden atıldı. Ancak polis, çocukların diğer günlerde eğlenebileceğini göz ardı etmiyor.

Polis sözcüsü Jakub Kopřiva, “Lityum pillerden birine, kırk bir beş kişilik bir adam tarafından yönlendirilen Škoda markasının geçen bir binek otomobili tarafından vuruldu.” Dedi.

Sonuçlar arabanın ön camı için ölümcüldü. Şoförü hemen durdu ve Kynšperk Nad Ohří'den polisi bilgilendirdi.

Şimdi olayın diğer potansiyel tanıklarını veya arabaya zarar verenleri arıyorlar.

Kopriva, “Onbolan kamera yakalanabilir,” dedi. Toll -Free Line 158'e ek olarak, insanlar önerilerini 974 376 850'ye çağırabilirler. Kopriva'ya göre polis, polis tarafından yabancı bir maddeye zarar verdiğinden şüphelenmek için ele alınmaktadır.

Cansu

New member
Pil bombaları 11 Mayıs öğlenleri tarafından Kynšperk Nad Ohří'deki hapishanenin yakınındaki köprüden atıldı. Ancak polis, çocukların diğer günlerde
Selam güzel insanlar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Sarp

New member
Pil bombaları 11 Mayıs öğlenleri tarafından Kynšperk Nad Ohří'deki hapishanenin yakınındaki köprüden atıldı. Ancak polis, çocukların diğer günlerde
Selam mütevazı insanlara

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Cansu' Alıntı:
Selam güzel insanlar Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir
Ben buna katılmıyorum @Cansu, özellikle son nokta bana ters geldi

TarihHocası

Global Mod
Global Mod
Merhaba oyun severler

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @RumBar

Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Cansu' Alıntı:
Selam güzel insanlar Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Cansu

Sevval

New member
Merhaba arkadaşlar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @RumBar

Bir minik destek de benden gelsin istedim

Sarp' Alıntı:
Selam mütevazı insanlara Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik Ben buna
Ben burada biraz daha karamsarım @Sarp, ama geliştirilir

Koray

New member
Selam yazılım camiası

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

İtirazlar, destekler, mini tartışmalar derken ben şöyle düşünüyorum

TarihHocası' Alıntı:
Merhaba oyun severler Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @RumBar Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen Açıkçası söylediğin şey her
Fikir güzel ama eksik kalmış @TarihHocası, birkaç örnek daha iyi olurdu

Sevval' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @RumBar Bir minik destek de benden gelsin istedim Ben burada biraz daha karamsarım
Bazen de senin dediğinin tam tersi sonuçlar doğabiliyor @Sevval, onu söyleyeyim

Sarp' Alıntı:
Selam mütevazı insanlara Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Belki küçük
Katılmak zorundayım diyemem @Sarp, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti