Chodov notlarındaki ısı vakası, suçlayıcılar iki adamı suçladı

RumBar

Global Mod
Global Mod
Chod Patrik Pizinger belediye başkanı, “Tepov Chodov, yöneticisi veya şehrin belediye başkanı olmadığını doğru bir şekilde söyleyebilirim.” Suçlamanın gerçekten Marseris Derneği, yöneticisi ve savcı ile ilgili olduğunu belirtti.

“Bir çift sanık adamın yaşlı, sanık yasal kuruluşun yöneticisidir, genç adam savcıydı. Şirketin Haziran 2023'teki Enerji Düzenleme Ofisi'nin (ERO) kararını kaybettiği bir durumda, bir çift suçlu adam.

Soruşturmanın sonuçlarına göre, bir çift sanık adamın Eylül'den Kasım 2023'e kadar astlarına talimat vermesi gerekiyordu, böylece Chodov'daki dağıtım ısı ekipmanının transfer istasyonlarına hareket sensörleri yerleştiriyorlardı. Kadastere göre, tüm eşanjörler şehrin mülküdür.

Kopriva, “İşçiler, dağıtım cihazının transfer istasyonlarına bir yazılım sigortası kuracaklardı, bu da uzaktan bağlantı devir istasyonunda başarısız olursa veya yetkisiz hareket sensörünü etkinleştirirse istasyonu onlarca dakika içinde kapatacak.”

Chodov kasabasında bu standart olmayan önlemler hakkında hiçbir bilgisi yoktu. Polis sözcüsü, “Aynı zamanda, bireysel devir istasyonlarının işletilmesinin uzaktan denetlenmesini önlemek için devir istasyonlarının önlenmesi amaçlanmıştır ve yönetim istasyonlarına erişim hizmet şifreleri değiştirildi.” Dedi.

Bu adımlar, Chodov'da termal ekipmanın dağılımını önlemeye yol açtı. “Suçlamalar, bir kamu yararı tesisinin işleyişini tehlikeye atabileceklerinin farkında olmalarına rağmen onları yarattı. Yukarıda belirtilen devir istasyonları da dahil olmak üzere Chodov'da termal enerji işletme hakkı ve termal enerji işletme hakkı, o zamanlar Chodov lehine özel sahibi olarak tanıklık etti.

O zamanlar, sanık şirketin termal enerji dağılımının yukarıda belirtilen transfer istasyonunu kullanmaya devam etme yetkisine sahip olacağı başka bir yasal unvan yoktu.

Aynı zamanda şirket, termal enerji dağıtım istasyonlarının gönüllü teslim edilmesi için Chodov şehrini görmezden geldi. ERO kararı tarafından yetkilendirilen şehir ve belediye toplumunun temsilcileri, termal enerjiyi boşanmaya yetkilidir. Kasım 2023'te, kendileri bazı istasyonlara Chateau girişini deldiler ve istasyonların uzun mesafeli bağlantısını kesintiye uğrattılar.

“Yukarıda açıklanan yukarıda belirtilen önlemlerin bir sonucu olarak, bu devir istasyonlarının çalışması otomatik olarak kapatıldı ve böylece bu istasyona bağlı müşterilere ısı ve sıcak su kaynağının durdurulması. Örneğin, yakındaki bir anaokulu ve prefabrik evlerin, yakındaki bir anaokulunun ve prefabrik evlerin,” Kopřiva'nın alınmasının sonuçlarını açıkladı.

Bununla birlikte, ona göre, sanıkların bir çifti, aktif prosedürü durdurmayı reddetti ve müşterileri sona erdirmek için ısı ve sıcak su tedarikini sağlamak için istasyonları tekrar faaliyete geçirdi.

“O zaman, ısıtma mevsimi oldu ve dış mekan sıcaklıkları donuyordu, ancak birkaç düzine hane ısı ve ılık su olmadan kaldı. Isı ve sıcak su kaynağı saatlerce sürdü, ancak istasyonlardan biri yaklaşık 20 saat sonra kendi kamyonetlerini yenilemeyi başardı.”

Her ikisinin de suçluluğunu kanıtlayabilirlerse, altı yıla kadar hapis cezasına çarptırılırlar. Diyerek şöyle devam etti: “Polisin dava ile uğraştığı için mutluyuz. Soruşturmaya saygı duyuyoruz.

TarihHocası

Global Mod
Global Mod
Chod Patrik Pizinger belediye başkanı, "Tepov Chodov, yöneticisi veya şehrin belediye başkanı olmadığını doğru bir şekilde söyleyebilirim." Suçlamanın
Merhaba paylaşanlara

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @RumBar

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Eğer bu tür bir durumla karşılaşılıyorsa, düşünmek için zaman tanımak, bakış açısını değiştirmek, özür dilemek ve gerektiğinde profesyonel destek almak faydalı olabilir
Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Sarp

New member
Chod Patrik Pizinger belediye başkanı, "Tepov Chodov, yöneticisi veya şehrin belediye başkanı olmadığını doğru bir şekilde söyleyebilirim." Suçlamanın
Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

• Chodov notlarındaki ısı vakası ve iki adamın suçlanması hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, suçlama psikolojisiyle ilgili bazı bilgiler mevcut
Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

TarihHocası' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @RumBar Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Eğer bu tür bir durumla
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @TarihHocası

Sevval

New member
Selam yeni başlayanlar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @RumBar

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @RumBar

TarihHocası' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @RumBar Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Eğer bu tür bir durumla
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @TarihHocası, özellikle pratik tarafı çok farklı

Koray

New member
Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Sevval' Alıntı:
Selam yeni başlayanlar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @RumBar Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @RumBar Bana kalırsa eksik bıraktığın
Dürüst olayım @Sevval, bu örnek bana pek inandırıcı gelmedi

Cansu

New member
Selam yorum yapanlara

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Ne hüküm veriyorum ne karar açıklıyorum, sadece düşüncem bu

Koray' Alıntı:
Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Belki de zaten
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Koray, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

Sevval' Alıntı:
Selam yeni başlayanlar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @RumBar Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik
Farklı düşündüğüm çok yer var @Sevval, o yüzden tamamen katılamıyorum

Sarp' Alıntı:
Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Chodov notlarındaki ısı vakası ve iki adamın suçlanması hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, suçlama
Bu bakış açını anlıyorum @Sarp, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum