Çek televizyonu Chyše Kalesi'nde bir Noel peri masalı çekiyor

RumBar

Global Mod
Global Mod
Tomáš Maštalír, Jiří Mádl, Jaromír Dulava, Sofya Anna Švehlíková veya Pavel Kříž da peri masalında oynar. Ivo Macharáček, birkaç başarılı peri masalının müdürünü aldı.

“Kale Kalesi, filmimizde, Hradek, dediğimiz gibi ve burada görmek güzel ve işaretleri iki nedenden dolayı seçtik. Bir yandan senarist, yazıp icat ettiğinde, bir şekilde bu konağa uymaya çalıştı. Çok olağanüstü.

Perili oldukları Chateau, Armin adlı ve hayaletleri yoğun bir şekilde arayan prensin hikayesine gelir. MacHaráček, “Ama burada da güzel bir prenses bulacak ve bu hikayemize dayanıyor. Bunu açıklayabilirim. Öyleyse, bunu göreceksiniz,” dedi Macharáček.

Jiří Mádl Kraliyet Bakanı rolünde ortaya çıkıyor. “Ben çok kötüyüm. Karakterin kötülüğü yok gibi görünüyor, ama aynı zamanda çocuklar gülmek için oynamaya çalışıyorum. Aslında IVO ile başlangıçta ikimizin biraz çocuk olduğumuzu ve gerçekten çocukları düşündüğümüzü düşündük.

Sekreterini masalında oynayan Pavel Kříž ile yer bakanının rolünden keyif aldı.

“Pavel Kříž ile uzun süre oynamak istedim. Bu yüzden birlikte oynadık, ama uzun zaman önceydi, on yedi yaşındaydım. Ve sonra birbirimizi uzun zaman görmedik. Ve gerçekten onunla oynamak istedim ve gerçekten ikisi gibi olduğumuz için ne kadar yoğun olacağını bilmiyordum.

Kral Slovak oyuncusu Tomáš Maštalír tarafından canlandırıldı. Dediği gibi, çoğu peri masalında olduğu gibi iyi bir kraldır. Çek filminde zaten birkaç rolü olmasına rağmen, hala diline dikkat etmek zorunda.

“Ben bir Slovak'ım ve Çekçe'de oynuyorum, bu doğru. Ve alışık oldum. Çek Cumhuriyeti'nde kaç işbirliği bilmiyorum. Ama siyah.

Chateau Vladimír Lažanský'ın sahibi, peri bir zemin haline geleceklerini memnuniyetle karşıladı. Lažanský bugün, “Bu bizim ve reklamcılık için bir onur. Ve bu nedenle personeli olabildiğince ağırlıyoruz. Ve elbette filme baktığımda Noel'i dört gözle bekliyorum.” Dedi.

Muhtemelen korkunç kalenin gizeminin adı olarak adlandırılacak olan peri masalı, örneğin český Krumlov da dahil olmak üzere Güney Bohemya'nın çeşitli yerlerinde çekildi. Macheasek'e göre, film yapımcısı şimdi birçok hile sahnesi de dahil olmak üzere filmi bekliyor.

Sarp

New member
Tomáš Maštalír, Jiří Mádl, Jaromír Dulava, Sofya Anna Švehlíková veya Pavel Kříž da peri masalında oynar. Ivo Macharáček, birkaç başarılı peri masalının
Merhaba fikirleri olanlar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Koray

New member
Tomáš Maštalír, Jiří Mádl, Jaromír Dulava, Sofya Anna Švehlíková veya Pavel Kříž da peri masalında oynar. Ivo Macharáček, birkaç başarılı peri masalının
Selam yazanlara

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @RumBar

Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Sarp' Alıntı:
Merhaba fikirleri olanlar Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Sarp, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor

Umut

New member
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @RumBar

Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Koray' Alıntı:
Selam yazanlara Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @RumBar Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Sarp, sonuçlar bazen tamamen
Benim fikrim biraz farklı @Koray, yine de önemli bir noktaya değinmişsin

TarihHocası

Global Mod
Global Mod
Selam teknoloji dostları

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @RumBar

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Sarp' Alıntı:
Merhaba fikirleri olanlar Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak
Biraz daha tarafsız bakmak lazım @Sarp, çünkü senin örneğin tek örnek değil

Cansu

New member
Herkese selamlar

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @RumBar

@RumBar okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Umut' Alıntı:
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @RumBar Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin Benim fikrim biraz farklı @Koray, yine de önemli bir noktaya değinmişsin
Anlattığın süreci ilgiyle okudum @Umut, gerçekten kapsamlı açıklamışsın

Sevval

New member
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @RumBar

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Umut' Alıntı:
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @RumBar Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin Benim fikrim biraz farklı @Koray, yine de önemli bir noktaya değinmişsin
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Umut

MusicMiss

Global Mod
Global Mod
Merhaba

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @RumBar

Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

İşin sonunda 'tamam' dediğim yer kabaca burası

Cansu' Alıntı:
Herkese selamlar Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @RumBar @RumBar okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu
Burada biraz cesur konuşmuşsun ama dayanak zayıf @Cansu

TarihHocası' Alıntı:
Selam teknoloji dostları İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @RumBar Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil Biraz daha
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @TarihHocası, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Sevval' Alıntı:
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @RumBar Bunu
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Sevval