Çek televizyonu Chyše Kalesi'nde bir Noel peri masalı çekiyor

RumBar

Global Mod
Global Mod
Tomáš Maštalír, Jiří Mádl, Jaromír Dulava, Sofya Anna Švehlíková veya Pavel Kříž da peri masalında oynar. Ivo Macharáček, birkaç başarılı peri masalının müdürünü aldı.

“Kale Kalesi, filmimizde, Hradek, dediğimiz gibi ve burada görmek güzel ve işaretleri iki nedenden dolayı seçtik. Bir yandan senarist, yazıp icat ettiğinde, bir şekilde bu konağa uymaya çalıştı. Çok olağanüstü.

Perili oldukları Chateau, Armin adlı ve hayaletleri yoğun bir şekilde arayan prensin hikayesine gelir. MacHaráček, “Ama burada da güzel bir prenses bulacak ve bu hikayemize dayanıyor. Bunu açıklayabilirim. Öyleyse, bunu göreceksiniz,” dedi Macharáček.

Jiří Mádl Kraliyet Bakanı rolünde ortaya çıkıyor. “Ben çok kötüyüm. Karakterin kötülüğü yok gibi görünüyor, ama aynı zamanda çocuklar gülmek için oynamaya çalışıyorum. Aslında IVO ile başlangıçta ikimizin biraz çocuk olduğumuzu ve gerçekten çocukları düşündüğümüzü düşündük.

Sekreterini masalında oynayan Pavel Kříž ile yer bakanının rolünden keyif aldı.

“Pavel Kříž ile uzun süre oynamak istedim. Bu yüzden birlikte oynadık, ama uzun zaman önceydi, on yedi yaşındaydım. Ve sonra birbirimizi uzun zaman görmedik. Ve gerçekten onunla oynamak istedim ve gerçekten ikisi gibi olduğumuz için ne kadar yoğun olacağını bilmiyordum.

Kral Slovak oyuncusu Tomáš Maštalír tarafından canlandırıldı. Dediği gibi, çoğu peri masalında olduğu gibi iyi bir kraldır. Çek filminde zaten birkaç rolü olmasına rağmen, hala diline dikkat etmek zorunda.

“Ben bir Slovak'ım ve Çekçe'de oynuyorum, bu doğru. Ve alışık oldum. Çek Cumhuriyeti'nde kaç işbirliği bilmiyorum. Ama siyah.

Chateau Vladimír Lažanský'ın sahibi, peri bir zemin haline geleceklerini memnuniyetle karşıladı. Lažanský bugün, “Bu bizim ve reklamcılık için bir onur. Ve bu nedenle personeli olabildiğince ağırlıyoruz. Ve elbette filme baktığımda Noel'i dört gözle bekliyorum.” Dedi.

Muhtemelen korkunç kalenin gizeminin adı olarak adlandırılacak olan peri masalı, örneğin český Krumlov da dahil olmak üzere Güney Bohemya'nın çeşitli yerlerinde çekildi. Macheasek'e göre, film yapımcısı şimdi birçok hile sahnesi de dahil olmak üzere filmi bekliyor.