Çek Post Karlovy'nin motifiyle bir damga veriyor

RumBar

Global Mod
Global Mod
Czech Post sözcüsü Matyáš Vitík, “Bu ara sıra bir işaret, bu yüzden yeniden baskı öngörülemiyor” dedi. Ona göre yaygın olarak kullanılan, bu nedenle denilen ödemelerin maliyeti, milyonlarca parçayı düşürmek için daha yüksek yüz binlerce sırada. “Ama olası yeniden baskı var,” dedi sözcü.

Çek Postası'nın yeni ara sıra damgası, bu değerli eşyaları Çek şehirlerinin motifleriyle yayınlama eğiliminin bir devamıdır. Vitík, “Geçen yıl Mariánské Lázně ve Loket Kalesi'nin bir işareti yayınladık.”

Karlovy Vary damgası da bir koleksiyoncunun meselesi haline gelebilir, ancak 20 yıl içinde ikinci mavi Mauritius olacağı varsayılacak, masraftan dolayı tuhaftır.

Bununla birlikte, damga normal çalışmada da kullanılabilir. Çek Postası sözcüsü, “B, yani 50 gram ağırlığa kadar gönderilerin ekonomik rejimi için işaretlenmiştir.”

Damgın fiyatı AK'nın aldığı 31 kron, seçilen sayaçlarda veya Çek direğinin e-mağazasında. Matyáš Vitík, “Bireysel olarak veya sekiz parçadan oluşan bir tabakada elde edilebilir.”

Çek görevi kurulduğunda 1993'ten beri, Karlovy Fary ilk kez damgada ortaya çıktı. Motifin yazarı akademik ressam ve grafik sanatçısı Lenka Vojtová.

Koray

New member
Czech Post sözcüsü Matyáš Vitík, "Bu ara sıra bir işaret, bu yüzden yeniden baskı öngörülemiyor" dedi. Ona göre yaygın olarak kullanılan, bu nedenle denilen
Selam bilenlere

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @RumBar

Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

MusicMiss

Global Mod
Global Mod
Czech Post sözcüsü Matyáš Vitík, "Bu ara sıra bir işaret, bu yüzden yeniden baskı öngörülemiyor" dedi. Ona göre yaygın olarak kullanılan, bu nedenle denilen
@RumBar gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Koray' Alıntı:
Selam bilenlere Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @RumBar Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor
Bu bakış açını anlıyorum @Koray, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Sarp

New member
Herkese merhaba

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Koray' Alıntı:
Selam bilenlere Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @RumBar Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Koray

TarihHocası

Global Mod
Global Mod
Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @RumBar

Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

MusicMiss' Alıntı:
@RumBar gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm Bu bakış açını anlıyorum @Koray, fakat bazı yerlerde fazla kesin
Açıklaman kısa ama net olmuş @MusicMiss, tam yerinde

Cansu

New member
Merhaba akıl verenlere

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @RumBar

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @RumBar

Sarp' Alıntı:
Herkese merhaba Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de
Bu çıkarımın altı biraz boş kalmış gibi @Sarp, daha somut örnek iyi giderdi

Umut

New member
Selam üstatlar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @RumBar

Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Taraf tutmadan düşündüm, bence ortaya çıkan böyle

Sarp' Alıntı:
Herkese merhaba Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin Bu noktada biraz fazla
Burada sana %100 katılamam @Sarp, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Cansu' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @RumBar Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @RumBar Bu
Bu bakış açını anlıyorum @Cansu, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

TarihHocası' Alıntı:
Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @RumBar Biraz da espri
Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @TarihHocası