Aktris Golden Nightingale'in gerçekliğine inanıyordu

RumBar

Global Mod
Global Mod
Smithy'nin duvarında, tarih öncesi bir kertenkele metal iskeletine sahip plastik bir resim var, Golden Nightingale tarafından dekoratif bir ızgara canlandırılıyor. Bir hikaye bağlantılıdır.

“Jiřina Bohdalová burayı ziyaret ederken, ona Karel Gott'ın bir altın bülbül bıraktığını söyledim.

On beş yaşından beri mesleğe katıldı ve hala aktif olarak demirci ustası olarak görev yapıyor. Geleneksel el sanatları unvanı da dahil olmak üzere birçok ödül kazandığı çalışmaları, bölgede görülebilir, aynı zamanda sınırların çok ötesinde.

Ahşap ve metal ile çalışmak, çocukluğunda zaten büyülenmişti. Yedinci sınıfta demirci olarak geçimini sağlamaya karar verdi. “Ama Karlovy'de değişiyorlardı, sanatsal el sanatlarının öğretisini az önce iptal etmişlerdi. Sonunda, devrime kadar çalıştığım güzel bir vadide öğrendim. Sonra bağımsız oldum” diyor.

Vodná'daki ailesinin kulübesine taşındı, eski Maštal bir Smithy'ye yeniden inşa edildi. Tavanda stüdyosu ve ayrıca deneyim toplamak için suya gelen genç demirciler için iki yatak var. Kovařina, metali evde çevreleyen tüm hayatı boyunca ona eşlik etti.

“Her yerde çok şey var, ama teneke tuvalet kağıdı yok,” diye bakıyor.

Küçük işten korkmuyor. Karısı Henry dövme takı üretiyor, efsanevi böcekleri ve çayır atları. Ayrıca ülkenin en büyük dövme haçını yaptı. Demirci sempozyumlarının düzenli olarak yapıldığı Bečov'un en güzel görüşü olduğu söylenen Zlatý vrch ile dekore edilmiştir.

Avrupa'nın her yerinden demirciler buraya geliyor. “Bu benim çocuğum, zaten Bečov'un neredeyse tamamı olduk. Her köşede sahte bir heykel görebilirsiniz. Ama şimdi oğlum sempozyumlar düzenliyor” diyor.

Eserleri ayrıca Cheb Burns'teki yaşlılar için bir ev ile dekore edilmiştir. Bu çalışmaya bile, Master Kovář hikayeyi ekliyor. Rudolf, “Mimarla evin yönetmeni bana geldiğinde, sadece yanak sinirinden rahatsız oldum. Ve uyuyamadığım için hemen çalışmaya başladım. Ertesi gün saat üçte teklif bitti.” Dedi.

Madonna şimdi bir şapel ile dekore edilmiş, evinin bahçesindeki bir melek Memorial Noods tarafından korunuyor ve Metal Phoenix evi ziyaret eden herkesi karşılıyor. “Cheb Burns hakkında konuşmaya başladığımda hemen atladı ve Phoenix'in efsanevi kuşunu gördüm, S.

Saçını ilgilendiriyor. “Hepsi ayrı bir şekilde dövüldüm. Üç gün boyunca taradım. Şimdi benim büyük hayalim olan Jan Nepomuk'un heykeline giriyorum ve aynı şekilde sakal yaratacağım. Çünkü sadece Çek topraklarının patronu değil, aynı zamanda köprüler, bir yaşam boyutlu heykelin stilize bir köprü şeklinde duracağı bir kaide istiyorum.