Adın yakınındaki Üst žďár cinayet: Kadın görünüşe göre hamileydi

RumBar

Global Mod
Global Mod
“Neler olduğunu bilmiyorum. Muhtemelen lanetliyiz,” diye iç çekti yerel kuaför Monika Proftová. Yaşayan hafızada, Horní žďár yakınlarında on sekiz yaşında bir kişinin arabayla bir ağaca çarptığında, yeni bir intihar vakası var. “Ve şimdi cinayet!”

Herhangi bir yetkilide olduğu gibi, kuruluşunda yeterli olacaktır. Ve elbette, son saatlerde cinayet bir numaralı temadır. “Görünüşe göre adı Lucie idi, bana gitmedi. Ama çok fazla şey var. Doğru, bilmiyorum,” diye itiraf etti kuaför.

Örneğin, müşterilerinden öldürülenlerin hamile olacağını öğrendi, ancak yargı otopsisinin sonuçları bunu reddetti. “Hala Pazar günü evin avlusunda oturuyorlardı. Birkaç saat sonra ölürlerdi, kimse tahmin edemezdi. Ama kocasının geçmişte polisle zaten örgüleri olduğunu duydum.”

Bir çiftin Horní žďár'a geldiği yerde hiçbir fikri yok. Monika Proftová, “Kadının adadan veya Chodov'dan olması gerekiyordu. Ama burada sadece bir ay yaşadılar.”

Yakındaki restoranın sahibi birkaç kişisel deneyim daha vardı. “Cumartesi günü bizimle birlikteydiler. Muhtemelen düğünden hemen sonra. Hepsi beyazdı, biraz somon elbisesi giyiyordu” dedi. Ancak, restorana düzenli ziyaretçiler çifte ait değildi.

Çift bira ve şarap sipariş etti. “Sarhoş değildiler. Belki biraz daha sıkı vardı. Biraz rüzgar gibi görünüyordu,” diye hatırlıyor kısa evliliği trajik bir şekilde sona eren bir çiftle ilk ve son toplantıyı hatırlıyor.

Ona göre, ailenin trajediye geleceğine dair bir gösterge yoktu. Restorancı, “Birbirlerine oldukça normal davrandılar” diyor. Bir erkeğin geçmişte misafirperverlikte çalışmak zorunda olduğuna inanıyor. Restoran sahibini, “Terastan gözlük aldı, dedikleri gibi elimde buldum.”

Kırk -üstte bir adamın zemin kattaki dairesinde, kırk iki yaşlı bir kadına sahip evin çalkantılı bir geçmişi vardı. Daha önce bir genelev vardı, ama sahibi onu dairelere yeniden inşa etti. Ve bahçede sahibinin geçmişte tuttuğu bir aslan vardı.

Polis çağıran kırk -üst düzey adam, suçluları Salı günü özellikle ciddi bir cinayet suçuyla suçladı. Polis sözcüsü Kateřina Pešková, “On ila 18 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya,” dedi.