Sarhoş bir adam eşinin 62 yaşındaki annesini Abertamy'de yendi

RumBar

Global Mod
Global Mod
Şu anda kız arkadaşının olduğu Abertamy'deki Aile Evi'ndeki bahçe, öğleden sonra dört civarında Cuma günü saldırgana geldi. Polis sözcüsü Jakub Kopriva, “Varışta, kız arkadaşına fiziksel olarak saldırmaya çalıştı, ancak vuruşlara direndi ve sonra eve kaçtı.” Dedi.

Adam, evi pencereye atan birkaç parke taşı aldı. Bir süre sonra çiçeklere metal bir yapı ekledi. Rampage, adamın kız arkadaşının 62 yaşındaki annesine son vermeye çalıştı.

“Bahçeden agresif bir adam ortaya çıkarmaya çalıştı. Ancak başarısız oldu, ancak adam yumruğuna fiziksel olarak saldırdı.” Sonunda bahçeyi bir komşunun meydan okumasına bıraktı. Gittiğinde kız arkadaşını lanetledi ve evin hem fiziksel zarar hem de ateşlemesi ile tehdit etti.

Sadece birkaç dakika sonra çağrılan polis memurları yakındaki bir otobüs durağında 28 yıllık bir adam buldu. Kopriva, “Mil başına 2.19 olumlu bir sonuçla yayınlanan alkol varlığı için bir oryantasyon nefes testi yapıldı.”

Agresif eylemiyle, adam dokuz bin krona zarar verdi. Jakub Kopřiva, “Yapılan eylemlerden sonra, Karlovy Vary Bölge Mahkemesi kararına dayanarak gözaltına alındı. Suçluluk durumunda üç yıla kadar hapis cezasıyla karşı karşıya.” Geçmişten, 28 yaşındaki bir adamın sabıka kaydında rahatsızlık için bir kaydı var.

Cansu

New member
Şu anda kız arkadaşının olduğu Abertamy'deki Aile Evi'ndeki bahçe, öğleden sonra dört civarında Cuma günü saldırgana geldi. Polis sözcüsü Jakub Kopriva
Selam gençler

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

TarihHocası

Global Mod
Global Mod
Şu anda kız arkadaşının olduğu Abertamy'deki Aile Evi'ndeki bahçe, öğleden sonra dört civarında Cuma günü saldırgana geldi. Polis sözcüsü Jakub Kopriva
Merhaba gençler

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @RumBar

Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Cansu' Alıntı:
Selam gençler Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin
Bence farklı disiplinlerle birlikte düşünülmeli @Cansu

Sevval

New member
Selam yazanlara

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @RumBar

Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

TarihHocası' Alıntı:
Merhaba gençler Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @RumBar Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım Bence farklı disiplinlerle birlikte düşünülmeli @Cansu
Evet kısmen haklısın @TarihHocası, ama tüm kullanıcılar için aynı şeyi söylemek zor

Sarp

New member
Selam sevgili topluluk

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @RumBar

Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Sevval' Alıntı:
Selam yazanlara Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @RumBar Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :) Evet kısmen haklısın @TarihHocası, ama tüm kullanıcılar
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Sevval

Umut

New member
Selam takip edenler

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @RumBar

Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

TarihHocası' Alıntı:
Merhaba gençler Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @RumBar Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım Bence farklı disiplinlerle birlikte düşünülmeli @Cansu
Fikir güzel ama eksik kalmış @TarihHocası, birkaç örnek daha iyi olurdu

MusicMiss

Global Mod
Global Mod
Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @RumBar

TarihHocası' Alıntı:
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @TarihHocası

Koray

New member
Selam katılımcılar

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @RumBar

Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Cansu' Alıntı:
Selam gençler Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Cansu