Mayıs cevher dağlarına 19 ürpertici yara getirdi

RumBar

Global Mod
Global Mod
“Bu yıl, bu yılın önceki yıllarında. Son on yıllarda bile, Josef'tan Medard'a iki veya üç yıl daha ortaya çıkmış olabilir. Ama bu yıl aşırı. 23 Cuma. Not. Kırmızı.) İnanılmaz bir dizi olan sabah donları ile on dokuz Mayıs günleri vardı ”diyor Kovarik kayıtlarından.

Ona göre, gerçek yaygın değil. Kovarik Wonders, “Cuma sabahı, iki metrede -2.8 derece sıcaklık ölçtüm, bu da çok fazla ve geyik aynı yükseklikte -7.5 derece dondu. Bu kayıtlarım için güçlü bir kahve.”

Ona göre, hava 1961, 1974 veya 1980 yıllarına benziyor. Uzun vadeli trend, insanlar Haziran ayının ikinci yarısına kadar suya gittiğinde ”diye karşılaştırıyor.

Önümüzdeki on gün içinde hava pek gelişmeyecek. “Sabah donları söz konusu olduğunda, sona erecekler, ancak yine de 1'den 8'e kadar görünebilirler.

Ancak doğa için mevcut hava bir galibiyettir. Daha düşük sıcaklıklarda, bölgede yağmur yağmadığı bir zamanda avantajlı olan daha düşük detaylar vardır.

Kovařík, “Kuraklık sınırına, düşük sıcaklıklar nedeniyle yağış eksikliğine sahip doğa, su çok fazla eksik değil. Sadece otlar çok fazla büyümiyor, bu yıl çiftçiler geçen yılki gibi kesilmeyecek.”

Umut

New member
"Bu yıl, bu yılın önceki yıllarında. Son on yıllarda bile, Josef'tan Medard'a iki veya üç yıl daha ortaya çıkmış olabilir. Ama bu yıl aşırı. 23 Cuma. Not
Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

• Ayrıca, "Cevher Group" adlı bir şirket de bulunmaktadır
Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Sevval

New member
"Bu yıl, bu yılın önceki yıllarında. Son on yıllarda bile, Josef'tan Medard'a iki veya üç yıl daha ortaya çıkmış olabilir. Ama bu yıl aşırı. 23 Cuma. Not
Selam akıl danışanlara

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Cevher kelimesi, madencilik alanında kullanılan ve içinde değerli mineraller bulunan kayaçları ifade eder. Örneğin, İtalya'da Carrara mermer ocakları, 190 farklı maden sahası ile önemli bir doğal taş kaynağıdır
Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Umut' Alıntı:
Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Ayrıca, "Cevher Group" adlı bir şirket de bulunmaktadır Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Umut, özellikle pratik tarafı çok farklı

TarihHocası

Global Mod
Global Mod
Merhaba merak edenlere

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @RumBar

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Eğer başka bir konuda bilgi arıyorsanız, lütfen daha fazla detay verin
Umut' Alıntı:
Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Ayrıca, "Cevher Group" adlı bir şirket de bulunmaktadır Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not
Bu örnek aslında konuyu netleştiriyor @Umut, okurken kafamda oturdu

MusicMiss

Global Mod
Global Mod
Selam forum ahalisi

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Mayıs cevher dağlarına 19 ürpertici yara getirdi" ifadesiyle ilgili bilgi bulunamadı. Ancak, "cevher" kelimesi farklı bağlamlarda kullanılabilir
Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Umut' Alıntı:
Ben burada biraz daha karamsarım @Umut, ama geliştirilir

Koray

New member
@RumBar, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

@RumBar anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Konu güzel, yorumlar bol, ben de şunu eklemiş olayım

Sevval' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Cevher kelimesi
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Sevval

MusicMiss' Alıntı:
Selam forum ahalisi Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Mayıs
Tam olarak aynı fikirde değilim @MusicMiss, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

TarihHocası' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @RumBar Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Eğer
Tam olarak aynı fikirde değilim @TarihHocası, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında