Lzán misafirleri, bir destek kampanyası ve kayakla atlamada hokey için Almanya'ya gitti

RumBar

Global Mod
Global Mod
Vogtland Arena'daki kayakla atlama pistlerinin altında Winter Classic'te bir hokey maçı gerçekleşecek.
| Fotoğraf: www.weltcup-klingenthal.eu

Saldırının ardından Karlovy Vary'nin Almanya'dan ilk konuğu bir Rus oldu. Belediye Başkanı Andrea Pfeffer Ferklov, bu kampanya sayesinde şehirde daha fazlasının keşfedilebileceğini biliyorum. Karlovart oteli ve Lage sanatoryumlarının işletmecisi, etkinliğin pazarlanması için Aralık ayı sonuna kadar başvuruda bulunabilecek.

Belediye başkanı, sezonun dışında etkinliğin dolu olduğunu göz önünde bulundurarak yemek olacağını tahmin ediyorum dedi. Bu, Otel ve Restoran Derneği'nin bölgesel bölümünün editörü Jan Kronika tarafından doğrulandı. Bu nispeten erken bir aşama, dolayısıyla projeye kaç otelin dahil olacağını henüz sayamıyorum, dedi.

Ancak ona göre, sezonun yoğun olmadığı dönemde otel rezervasyonu yapan ilk kişi en yakın Alman komşusu oluyor. Ve tek başınıza veya Karlovy Vary bilgi merkezi ile işbirliği yaparak. Şehrin başlatmak istediği Kampa Triple Karlovy Vary, Paskalya'ya kadar devam edecek.

HC Enerji ilk kez gökyüzünün altında

Hokeye adanacak pazarlama etkinliği 16 ve 18 Kasım hafta sonu Klingenthal'da başlayacak. HC Energie takımıyla ekstra ligin 4. turunda ertelenen maçı en yakın rakibi hokey oyuncusu HC koda Plze ile oynadı. Başlangıçta KV Arena'da gerçekleşmesi gerekiyordu.

Sıra dışı olan ise kurtarma işleminin Almanya'da gerçekleştirilecek olması. Çocukları, Kış Klasikleri sırasında Almanya'da eşi benzeri olmayan, Klingenthal'deki kayakla atlama tepesinin tepesinde yer alan bir buz yüzeyine sahip olacak. HC Energie Pazarlama Müdürü Daniel Kubelka'ya göre bu, Karlovy Vary hokey oyuncularının İrlanda semalarında oynadığı ilk maç.

Kubelka, eğer 1950'lerde Karlovy Vary'nin Trnice yakınlarında dışarısı sıcak değilse, diye belirtti. Daniel Kubelka, Karlovart hokey oyuncularının 1960'ların sonlarında oynayan takımlardan ilham alan özel formalarla buza çıkacaklarını kaydetti. HC Energie taraftarlarının Klingenthal'e taşınmasının on otobüs sağlayacak bir nakliye şirketi ile ayarlandığını da sözlerine ekledi.