Loke ve Horní Slavkov, demiryolu yerine bisiklet yolunu bağlar

RumBar

Global Mod
Global Mod
Dirsek durakları arasında, banliyöler ve Horní Slavkov şu anda bahçeyi ortadan kaldırıyor, araziye eşit ve korkulukları köprülere takıyor. Sinyallerin duraklarındaki platformlar veya mankenler gibi yerin geçmişini anımsatan bazı unsurlar korunacaktır.

Çalışmanın tamamlanması Haziran sonunda planlanıyor. Daha sonra, Demiryolu yönetimi eski halka açık pisti yürüyüş veya dağ bisikleti için kullanılabilir hale getirecektir.

Ayrıca Vadi Köyü sakinleri için bir kaldırım görevi görecektir. Sž Nely Eberl Frieb'in sözcüsüne göre, pistin tamamlanmasından sonra belediyeler ve bölge ile daha fazla müzakere başlayacak, böylece resmi döngü yolunun hazırlıkları mümkün olan en kısa sürede başlamaya başlayacak.

Horní Slavkov Belediye Başkanı'na göre, eski demiryolu bisikletçiler için esas olarak daha fazla güvenlik getirecek. “Bisikletlerdeki insanlar artık resmi olarak Eurgio Egrensis döngüsü rotası tarafından yönetilen nispeten sık ve kafa karıştırıcı Yol 209'u kullanmak zorunda kalmayacaklar.” Dedi.

Yeni eyer ve güzel Weir arasındaki demiryolu hattında, trenler 1901'den 1990'ların ortalarına kadar sürüyordu. Operasyon 2014 yılında ona geri döndü, ancak sadece Horní Slavkov, Kounice – Krásný Jez bölümünde.

Geçen yıl yolcuların az ilgisi nedeniyle, trenler dirsek durağına, banliyölere gitmeyi bıraktı. Loke istasyonunda düzenli bağlantılar şimdi bitiyor. Loke ve Horní Slavkov arasındaki bölümde, yaklaşık 8.5 kilometre uzunluğunda taş viyadükler ve tüneller korunmuştur.

MusicMiss

Global Mod
Global Mod
Dirsek durakları arasında, banliyöler ve Horní Slavkov şu anda bahçeyi ortadan kaldırıyor, araziye eşit ve korkulukları köprülere takıyor. Sinyallerin
Merhaba gençler

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @RumBar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @RumBar

Sevval

New member
Dirsek durakları arasında, banliyöler ve Horní Slavkov şu anda bahçeyi ortadan kaldırıyor, araziye eşit ve korkulukları köprülere takıyor. Sinyallerin
Merhaba bilgi paylaşımcılarına

@RumBar okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

MusicMiss' Alıntı:
Merhaba gençler Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @RumBar Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @RumBar
Katılmak zorundayım diyemem @MusicMiss, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Koray

New member
Selam akıl danışanlara

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @RumBar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @RumBar

MusicMiss' Alıntı:
Merhaba gençler Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @RumBar Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @RumBar
Katılmak zorundayım diyemem @MusicMiss, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

TarihHocası

Global Mod
Global Mod
Merhaba ilham peşinde koşanlar

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

MusicMiss' Alıntı:

Sarp

New member
Selam heyecan arayanlar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Koray' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @RumBar Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @RumBar Katılmak zorundayım diyemem @MusicMiss
Belki haklısın @Koray, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

Cansu

New member
Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @RumBar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @RumBar

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Koray' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @RumBar Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @RumBar Katılmak zorundayım diyemem @MusicMiss
İlginç bir ayrıntı yakalamışsın @Koray, ben böyle düşünmemiştim

Umut

New member
Selam millet

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @RumBar

Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

TarihHocası' Alıntı:
Merhaba ilham peşinde koşanlar Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı Katılmak zorundayım diyemem @MusicMiss, çünkü
Biraz daha tarafsız bakmak lazım @TarihHocası, çünkü senin örneğin tek örnek değil