Lions Prag voleybol şampiyonlarının cirosundan sonra

RumBar

Global Mod
Global Mod
Setlerin açık puanına rağmen, maç, Karlovy'deki Düello'nun aksine, dengelendi. İlk açılış setinde, 21:18 önderlik eden konuklar önemli bir liderlik yaratan ilk kişilerdi. Ama sonra saldırıda daha zayıf bir pasajı vardı ve Aslanları 23: 21'de çevirdiler. Batı Bohemyalılar karşılaştırdı, ancak Setbol'e ulaşamadılar. Praguers, bloker Šimon Krajčovič arabaya saldırdığında üçüncü setbolu çevirdi.

Konuk kaptan Daniel Pfeffer, Prag'daki dizinin üçüncü maçında ekibine benzer bir şey olduğunu hatırlattı. “Üç balona liderlik ettiğimiz ilk sette tekrar yapmayı başardık ve Prag hakkında biraz gerginleşmesini sağlayamayız.”

Maximiliano Chirivino, Karlovy'den takım arkadaşları arasında değişiyor

Beşinci maçın ikinci setinde, Praguers en büyük üstünlüğe sahipti. Karlovy Fary bölgesi bir adım attı, ancak orta geçitte yine birkaç zayıf an seçti ve Aslanlar sonunda 25:20 kazandı.

Üçüncü sette, ev sahibi takım 20:16 öne geçti, ancak bu noktada bile konuklar pes etmedi. Eşitlendiler ve sonunu bir sarma sonucunun sinirlerine gönderdiler. Video iki kez müdahale edildi, bu da blok üzerindeki blok Karlovy Vary bölgesi için bir dizi seti önledi ve daha sonra Lions için maçı sona erdirdi. Sonunda beş konuk setini önlediler ve beşinci kılıcını final 34:32 olarak değiştirdiler. Saldırıda Karlovy Fared Václav Seidl'in hatası tarafından yardım edildi.

Home Jakub Ihnát, performansın istikrarında Aslanların Pazar başarısının anahtarını gördü. “Değişim tatsız. Pes etmediler ve bugün pes etmediler. Üçüncü sette 0: 2 ve 16:20 kaybettiler ve 34:32 çıktı. Sıkı, ama sanırım kafamızda sabitledik ve kaldık,” Slovak Smečař. Maçın en kullanışlı oyuncusu, 21 sayı atan sigara meslektaşı Oskar Madsen'di.

Pfeffer, Karlovy Vary bölgesinin Pazar günü ideal bir performans göstermediğini kabul etti. “Dövüşmeye çalıştık, her taraftan devam ettik, ama her yerde sıkıştı. Hiçbir yerde emin değildik, bir şekilde torbaladık. Sanırım bu kadar uzun sonlar sadece vazgeçmek ve çalışmak istemediğimiz içindi.”

Batı Bohemyalılar diziye yabancı olarak girdiler, ancak beklenmedik bir şekilde unvandan sadece tek bir zafer buldular. “Muhtemelen bizi yelkenlerden rüzgar aldı, bize biraz bağlandı. Önemli anlarda bize vurdu ve Prag'ın bize verdiği şansları yapamadık.

Lions Prag voleybolcuları komik bir etkinliği kutluyor.

Kazananların kaptanı Jakub Janouch, ekibinin ruhundaki cirosunun anahtarını gördü. “Tarihte birisinin 0: 2'den 3: 2'ye kaç kez dönmeyi başardığını ve diziyi kazandığını bilmiyorum. Çok sık gerçekleşmiyor, ancak sezonda birkaç kez gösterdiğimiz ekibin karakterini gösterdi.

Kutlamak üzereydi. “En azından Salı ve çocuğu olmayanlar benim için almalı. Bazen evde olmasını birleştirmeye çalışacağım, ancak bu maçlarda olduğu gibi sonuna kadar gidiyoruz,” diye ekledi aslan kaydedici takıma devam etmek için.