Legion Storm Riders kulübünün bisikletçileri korku uyandırmıyor ve aynı zamanda hayırseverliği de hatırlıyorlar

RumBar

Global Mod
Global Mod
Kulüp üyeleri de “Motosikletlerde en çok keyif aldığımız şey kafamızı boşaltmak ve özgür olmaktır” dedi. “Çoğumuz küçüklüğümüzden beri motosikletlere ilgi duyarız. Yaş ve eğitim bu makinelerin popülaritesinde rol oynamıyor. Bu bizim ortak sevincimizdir. Üyelerimiz arasında çeşitli mesleklerden temsilcilerimiz var. Hepimizi birleştiren şey motosiklet sevgisidir” dedi kulüp sekreteri Marek Bezdíček.


Kan nakline giden motosiklette



Legion Storm Riders kulübü üyelerinin de bazı hayır faaliyetlerine destek verdiğini ekledi. “Motosikletleri çeşitli çocuk günlerinde ve benzeri etkinliklerde tanıtıyoruz ve aynı zamanda birçok sosyal etkinliğe de katılıyoruz. İnsanlara deri kıyafetler giysek ve metal müzik dinlesek bile bizden korkmalarına gerek olmadığını göstermek istiyoruz” diye gülümsedi Bezdíček.


Geçen yıldan bu yana kulübün bazı üyeleri düzenli olarak kan bağışına geliyor. Kulüp üyesi ve kan bağışçısı Václav Sinkule, “Karlovy Vary hastanesinde daha fazla kan bağışçısının kabul edileceğini öğrendik, bu yüzden tereddüt etmedik ve müdahale ettik” dedi. Motosikletlerin şu anda bir patlama yaşadığı söyleniyor ve güçlü makineleri sevenler arasında giderek daha fazla kadın var.


Kulüp açık kalacak



“Bana öyle geliyor ki her on bisikletçiden en az üç ya da dört tanesi kadındır. Etkinliklerimizde birçok kadın arkadaşımız ve destekçimiz de yer alıyor. Belki de gençliklerinde bunu yapmamış olan daha fazla yaşlı insan da bisiklete binmeye başlıyor” diye açıklayan Bezdíček, Legion Storm'un da yeni üye kabul etmeye karşı olmadığını ekledi. “Biz kapalı bir grup değiliz” dedi.


Eğer motosiklet sahibi, bisiklet sürmeyi ve aktif olmayı seven, kulübe üye olmak isteyen biri varsa bu mümkün. “Bazen birileri bize Facebook üzerinden ulaşıyor. Ama önce ilgili tarafla birkaç kez görüşmemiz ve onun bize uyması için her şeyi enine boyuna düşünmemiz gerekiyor” dedi sekreter. Kulüp üyelerinin ailelerinde bile hobilerine dair anlayışları vardır.


Sonsuza kadar üye olarak kalacak



“Kulüp faaliyetlerinde kız arkadaşlarımız ve eşlerimiz bize destek oluyor. Bu nedenle, motosiklet şeklindeki hobimize kızmadıkları için çok mutluyuz,” diye onayladı Legion Storm Riders üyeleri. Motosikletçiler için sezon yeni başlıyor ve bu yıl için etkinlikler hazırlanıyor. “Örneğin Kyselka'da Ontario kampında bir toplantı düzenleyeceğiz. Kulüp, çeşitli grupların sahne alacağını ve halka açık olacağını söyledi.


Geçen yıl başarılıydı, şimdi uygun bir tarih seçiyoruz.” diyen kulüp başkanı Karel Zeman, motosiklet ve müzik tutkunlarına dikkat çekti. 2022'de ölen önceki başkan Aleš Rovenský'nin yerine geçmeye çalışıyor. “Onu hatırlamadığımız hiçbir etkinlik, toplantı yok. Harika bir golcü ve harika bir adamdı. Kendisi hâlâ bizim üyemizdir” diye ekledi kulübün başkanı.