Kardiyologlar KKN, yeni yönetmen nedeniyle kitlesel ifadeyle tehdit etti

RumBar

Global Mod
Global Mod
Yönetmene göre, ambulans KKN altında olabilir ve gelir bölünebilir. Nela Kvačková doktorlarla müzakere etmek istiyor, ancak kardiyologlar anlaşma olasılığını görmüyor. Bölgedeki ayakta tedavi eksikliğini özel muayenehaneyle tamamladıklarını bildiriyorlar.

Kardiyoloji Baş Kartı Alexander Schee, her iki tarafı da tehlikeye atma seçeneği olmadığını söyledi. “Şu anda değil. Hayal edemeyeceğimiz bir şey olmalı” dedi. Ona göre, tüm doktorlar hamilelik gibi sosyal durum dışında veya işe alım katkısının büyük bir kısmını iade etmek zorunda kalacakları ifadeyi zaten imzaladılar.

Bölge müdüre itiraz etmezse, 31 Temmuz için ayrılmak istiyorlar. Birçoğunun hala bir tatil seçmesi gerektiği göz önüne alındığında, ancak daha önce departmanın işleyişini sınırlama riski olacaktır.

Şubat ayında, General Kváčková CEO'su, adımlarının Karlovy'deki hastaneleri yöneten ve Cheb'i yöneten KKN'nin kaybını iyileştirmek için yapıldığı konusunda ısrar etti. KKN, bölgeden yılda yaklaşık 170 milyon kron alır.

“Kardiyoloji doktorlarıyla iletişim kurmaya çalışıyorum, ancak Bay Milletvekili'nden iki hafta önce olmasına rağmen, onun yeri için savaşan baş doktor tarafından gerçekten çok motive oluyor. (Vali Petr Kubis, ed.) Açıkçası, özel ambulans ve primaryası arasında seçim yapmak zorunda kalırsa, uygulamasını tercih edeceğini söyledi ”dedi.

Ona göre, kardiyolojik cerrahinin doğrudan KKN altında olmadığı konusunda bir hata vardı, ancak önceki yönetim özel muayenehanenin ortaya çıkmasına izin verdi. Kvackova, “Çıkar çatışmasıyla ilgileniyorum. Hastane ambulansımızın kapalı olduğunu, ancak halkımızla gezintisini etkiliyor.” Diyor. Ancak baş doktor Schee, doktorların boş zamanlarında özel muayenehaneyi gerçekleştirdiğini ve böylece hastanenin hastanenin işleyişini kısıtlamadığını savunuyor.

Kváčková doktoru ve kardiyolojinin başını kaybetmek istemese de, doktorların gerçekten terk ettiği duruma hazırlanmalıdır. Bu nedenle, Gerekirse Karlovy'nin Farklı Hastanesi'ne yardımcı olmaya istekli olan diğer kardiyosentrlerle hareket ediyor.

Gergin durum, baş doktor Dagmar Uhlíková'nın tıbbi müdür veya Kváčk CEO'su KNK'nin CEO'su ve aynı zamanda ayrılmayı düşünen cerrahi görevinden reddedilen acil durum gibi diğer departmanlarda da.

Tıbbi direktör konumu teklifini reddetti. Doktorların ve özellikle baş doktorların ayrılması, son yıllarda personeli istikrara kavuşturabilen bölgesel hastanelere zarar verebilir.

Bununla birlikte, KKN denetleme kurulu, CEO'ya daha iyi yönetim çabalarını azaltma ve özel muayenehane ve hastanedeki çalışmalara tahammülleme çabalarını azaltma emri verirse durumu değiştirebilir. Ama sonra, ona göre sorumluluk denetleme kuruluna geçecekti.

Vali Yardımcısı Kubis daha önce personel meselelerinin CEO meselesi olduğunu söyledi. Bununla birlikte, bölgesel hastaneler hastalar için hizmetleri kısıtlamamalıdır.