İkonik reklamdan en iyi model Soukupová Karlovy'ye döndü

RumBar

Global Mod
Global Mod
Versace ve andlk Victorias Secret'ın TV karakterleriydi. ESK'da, sudan olduğu Mattoni için kültürel reklamlarıyla ünlüdür.

Karlovy'ye, birkaç yıl içinde olduğu Sun Majorky'den 6, 9 ve 12 yıl sonra DTMI ile birlikte bir Rodka ile değişen içiyordu. Doğumda NVTV'deyiz. Festivalde bu yıl konuk ve oldukça UVM'im. UVD Sympaticky Krsko Mattoni tarafından davet edildim ve ön programın bir şubesi olduğunu açıklıyor, festival festival tarafından alınmadı.

PTEK'de, aile ve DTMI, kırmızı halıya giderken vazgeçmek için termalde yer aldı. Ancak, sözlerine göre, Mayorka'dan aile için Var'a oldukça sık gitmesi için ertelenmişlerdi, ertelenmişlerdi.

Ve LB, festival zamanında nasıl soğutucular. Lzeskho Merkezi şehri çok sakin. Ama festival uyanıyor. Herkes buraya gidiyor, kalabalık sokakları, Cadm köşesindeki bir şey. Vary Zana harika, etrafında SMVA ile gitti.

Festivali seviyor. Yıl ve o yıllar, uçuş gördüğü gibi en iyi yolla ilgileniyor. Ana yoldan sürüyordu ve birkaç festival filmi yapmak istiyor.

Dakota Johnson ve Pearl Reisrky Alexandra Makarov ile mükemmel bir eşleşmeyi görürdüm. Öyleyse sahip olabileceğim film. O zaman Olimpiyatlarda sallara gitmek istiyoruz. Sadece itmemiz gerekip gerekmediğini bilmiyorum, sular, eğlendirmek için bir ön program düşünmesi gerektiğini düşünmek mümkün.

Akoli bir büyükanne Pomhai, kendi üzerinde. U nemm koca. Boşandığımızdan bu yana bir yıl geçti. Onu güzel bir genç aldım, dokuz gün yaşındaydım ve ikimiz de öğütüyorum. Bu basit, KR omuzları.

MDA'yı sevdiği için, Karlovy'de tutulan birçok pehlekten bazılarını almayın. Fakat bulutun trendin içine girdiğini düşünürse, dışarıdaydı. Kıyafet en yaygın kıyafet ve bl t -shirt. Bu nedenle, Mayorka'da en yaygın olanı karşılamak mümkündür.

Otzka'da, insanlar onu bir Minelk için çifte bir reklam olarak tanıyor olsun, sadece sudan ates giymiş, cevap, e irade. Ama sık sık değil. Naten'deki fırın kuşu hayal etti. Ama ben restoranda oturacağım, Ak Mattoni U Nez içtim, öyleyiz. Ki altında korkulan bir projede bir işaret olabileceği RDA'dır.

Nasıl yapılır, sahip oldukları şeyler üzerinde güzel çalışmak güzel. Naten hala hatırlıyor. Özeldi. J sadece takka sadece titiz ve meme uçları ile idi. Kendimi biraz rahatsız ettim, etrafta bir sürü insan vardı, dışarıdan dışarı çıktı, sonra Toit'i ve nasıl tekrar olduğunu, avcı bile içmiyor. Mattoni TRV ile uzun süre işbirliği yaptığı karanlıkla ZBR'yi mümkün olduğunca en iyi hale getirmek için bir ısırık.

Otzka'da, bunlardan birine sahip olacak benzer bir proje olup olmadığı, Mony Lisa'nın SMV'leriyle bir gizem: bakalım.