Hazır Kirken Drummer: İlk büyük seçmeler için davulları otobüsle aldım

RumBar

Global Mod
Global Mod
Prag Uluslararası Konservatuarı mezunu Ready Kirken'e ek olarak, kompozisyonları geçen yıl neredeyse yarım milyon kaydetmiş olan enstrümantal proje greyfurt astronotlarının müziğini öğretiyor.

Piyano ile başladı

Samuel, ilk çocukluğundan beri, ilkokul sanat okulundaki piyano dersine katıldığı zaman müzikle ilgileniyor. On iki yaşındayken, arkadaşı sayesinde onun alanı haline gelen davul enstrümanlarını kokladı. “Davullar hemen beni kazandı. Davullar hakkında hevesli olduğum birincil sanat okulu Ostrov'dan öğretmen Petr Tyr de bu konuda büyük bir paydı. Yıllar sonra okulda meslektaşları olarak tanıştık. Ailemin beni her zaman müzikte desteklediği için çok şanslıydım ”diye hatırlıyor müzisyen.

Lise stüdyoları ada sanayi okulunda bir davulcu tamamladı. “Müzikte yapamazsam arka kapıya sahip olmak istedim. Ancak çalışmalarım sırasında davullara yapılan tüm çabaları zaten bıraktım. Günde çok saat çalıştım, sonra eğitildim ve ilk grup Groove Town ile oynadım ”diye ekledi müzisyen.

Davulcu Pavel Valdman da müzikal yolculuğundan çok etkilendi. “Pavel bana özel saatler ve arkadaş konseylerinin bir parçası olarak çok şey ayırdı. Onun gayreti, müzikal hissi ve ABD'deki başarılı davul katılımı bana küçük bir kasabadan erkekler için bile müzik parçasının gerçekçi olmayabileceğini kanıtladı ”diye hatırlatıyor Samuel Pavel Valdman efsanevi hava temini ile.

Šmajda, Abraxas ve daha fazlası

Mezun olduktan sonra, genç davulcu konservatuarda devam etmeye karar verdi. “İlk olarak Teplická'yı denedim, ancak bir yıl sonra Prag'daki Uluslararası Konservatuar'a taşındım. Çalışmalarım sırasında daha ünlü gruplarla oynamaya başladım. Profesyonel müzisyenler arasında deneyim, temas kurdum ve aldım. Örneğin, efsanevi Abraxas'taki Mira šajda grubunda oynadım ve Olga Lounová grubunda da sürpriz onur duydum. Mirov šmajda için ilk daha büyük seçmeler için tam davulları otobüsle Prag'a götürdüm. Yolcular oldukça görünüyordu, ”diye hatırlıyor Palán gülümseyerek.

Çalışkanlık, yetenek ve temaslar sayesinde, sonunda son yıllarda konser aşamaları aldığı popüler Pardubice Group Ready Kirken'e demir attı. “Konservatuar Mika Ronos'tan o zamanki öğretmenim orada oynadı, ama çok meşguldü. Yani çocuklar beni tavsiye etti. Hazır Kirken'e üyelik için çok mutluyum. Dostça bir temelde çalışıyoruz. Tabii ki Jáchymov'dan oldukça çıkıyorum, ama hazır Kirken'in çok tadını çıkarıyorum, bu yüzden iyi yapabilirim, ”diye ekledi Bubeník.

Cevher dağları değişmez

Konservatuarı tamamladıktan sonra davulcu Jáchymov'a döndü. Kararından pişman değil. “Tabii ki, Prag'da kalırsam, muhtemelen daha kolay olurdu. Ama burada demirliyorum, burada arkadaşlarım var. Bazen yerel gruplarla oynamayı severim. Ayrıca manzaraya bayılıyorum ”diyor müzisyen.

Son yıllarda Müzik Okulu Ostrov'da davul ve öğretim oyununa ek olarak, stüdyo çalışması da faydalıdır. Yavaş yavaş gerekli tekniği satın aldı, daha deneyimli ve şu anda genç gruplara single ve albümler çekti.

“Her zaman şarkıların sesi ve katlanmasıyla ilgileniyordum. Yaklaşık on yıl önce ilk grupları çekmeye başladım. Başlangıçta biraz gerilla durumu vardı. Hiçbir yere zorlamıyorum, ama stüdyoda çok keyif alıyorum ”dedi.

Çalışmaları ayrıca Zdeněk Kaplan ile birlikte kurduğu enstrümantal proje greyfurt astronotlarının kayıtlarını içeriyor. “Oldukça ilerici müzik çalıyoruz. Şimdiye kadar stüdyo bazında çalıştık, ancak her zaman konser vermeyi planladık. Belki de bu da öngörülebilir bir gelecekte başarılı olacaktır. Kayıtlarımız oldukça iyi. Farklı ülkelerden insanlar bizi akış platformlarında oynuyor, bu da büyük bir motivasyon. Şu anda Valč'te yeni bir klip çekeceğiz ”dedi.

Sevdiğin şeyi yap

Hem yapımcı hem de müzik planları geliştirmeye devam edecekti. “Hazır Kirken ile güzel konserlerin tadını çıkarıyorum, ostrov müzik okulu öğrencilerimden memnunum ve rahatlıyorum. Güçleri birleştirmek istediğim bir rüya grubum yok, ama greyfurt astronotları kalbim. Umarım gelişir ve mümkün olduğunca ileri gideriz, ”dedi Samuel.

“Katlandığımız ve ürettiğimiz, radyoya girdiğimiz veya akışlarda başarılı olduğumuzda her zaman memnunum. Örneğin, fırıncılar için bir şarkı ya da Licklip adlı genç bir şarkıcı ile yaptık ”dedi. Diğer müzikal zorluklara direnmez. “Kendimi olabildiğince uzun süre müziğe adayabilmeyi umuyorum. Belki oynayacağım diğer ilginç gruplar ve projelerle. ”