En büyük hayranlar Çarşamba'dan beri bilet sırasında bekliyorlar

RumBar

Global Mod
Global Mod
Termal otelde bir bivouac kuran Pavel Dvořák, “Karlovy'ye sabah dokuzda değişiyordum. İlk gezim nakit kayıtlara yol açtı.” Diyor. Festivalin başlamasından önceki son çalışma olduğunu sırtından rahatsız etmiyor.

Bu yıl kuyrukta ilk kişi olmasa da, Mayasız Festival Yarışması'nda birkaç dakika Domažlice'den Magda'yı önceden ayarladı, ancak açgözlü ela alacağından emin.

“Kesinlikle guguklu yuvası üzerinden uçuşun yeniden düzenlenmiş versiyonunu görmek istiyorum.

En az on beş film planlıyor. Dvořák, “Onlar için bilet almak bir festival pasaportuna sahip olmamı sağlıyor. Ve sonra beş tane daha yakalamak istiyorum” diyor.

İmparatorluk Spa'daki yeni projeksiyon salonunu da merak ediyor. Her şey için sadece beş günü var. “Çarşamba günü festivalde olacağım,” diye açıklıyor.

2002'den beri yarışma film şovunu yönetiyor. “Her zaman önceden” övünüyor. Otel koridorundaki gece bivouac, festival pasaportlarından bu yana Karlovy'de kalışlarından biri olmuştur.

Karlovy Vary Uluslararası Film Festivali'nin 59. yılının nakit kayıtları Perşembe günü sabah dokuzda açılacak. Şehirdeki film meraklıları 25'e sahip olacak.