Cheb'de, bir dilekçenin oluşturulduğu bir iş parkı projesini onayladılar.

RumBar

Global Mod
Global Mod
Luke Lifts'in birincil ve ticaret bakanı tarafından konuşulan Bouliv tartışmalarına karar verdi, Sirs Zbynk Pokornně okuyucuları ve Çekinvest Ajansı Jan Michal'ın genel editörü.

Meclis Üyesi ve halkın zarar görmesinde, her ikisinin de yaratmanın bir yolu olmadığı ve lanet olası hızlı bir şekilde tartışıldığı konusunda hiçbir endişe yoktu. Böylece, hataların projenin olumsuz etkisini detaylandırdığını tartışıyorlardı.

Meclis Üyesi Martin Ernk ayrıca, iş parkının onarımının sonunda Konn referandumları için yeterince yeterli imza olduğunu bildirdi. Bu nedenle Zny'nin girintilerinde SIRS ile dokuma noktaları önerdi, ertelendi ve daha sonra tartıştı.

Bana yetersiz farkındalık ve hızlı sözleşmeler üzerindeki baskıyı bozuyorum. Pzt, insanlara ayrıntılı olarak karar vermek için tüm belgeler tarafından birlikte ve insanlara ayrıntılı olarak daha ayrıntılı olacaktır.

Ayrıca, meclis üyesinin kalede karar verdiği integral sözleşmesi üzerinde durdu.

Köpeğin çantası meclis üyesi reddetmeye devam etmeye karar verdi. Chebsk Belediye Başkanı Jan Vrba Nicmn, ısırığın intikamın referandumun sonuçları değil, daha önce geri döndürülemez adımlar olmayacağını önerdi. Bu, temerrüde düşmeden konseyden Lenov tarafından desteklendi.

Olduğu gibi, yeni park, ajansın Cheb'e içmesidir, çünkü Irokm'da bir ZM eksikliği etrafında. Lütfen hataların, sağlık makinelerinin ve öğretim kişilerinin hatalarının mevcut olduğunu, ulaşım konusunda sorunlar olduğunu ve kalkınma projelerine hazır olmadığını gösterin.

BL seçimlerinin endişeleri. Obez yapmalıyız. Mee Mee, New Olda'nın projeyi destekleyeceğini destekliyor mu? Örneğin temsilci Martin Onka dedi.

Evet, mükemmel bir şekilde hazırlanmıyoruz, ama isteyip istemediğimiz otzka. Bu yüzden bunları örtmeliyim ve STT'nin çalışmaların tanımladığı, EIT'ye yardım ettiği bir sorunu olacak. Bir ajans işçisi değil, itiraz almak için stratejik bir yatırımcı ile karşılaşalım. Ve öyle bir ücret alacak ki, pendler Belediye Başkanı Jan Vrba'dan Nmecko'dan ödeme yapacak. Ayrıca referandum için Autoi dilekçesinin geliştirmek için başka bir seçenek sunmayacağına dikkat çekti.

Gelecekte ayda alamayacak bir pleity. Evet, bu bir risk, ama STTA'nın desteğine sahibim, içine alıyor, TPNKA ERN ekledi.

Piblin 142 hektar alanı ile Cheb'deki Stratejik İş Parkı, ESK'da maksimum önceliği veren Pre -Plays ile dolu olanlar arasında yer almaktadır. SIRS STTN ajansları, Weave'tan emeklilik yardımıyla geleceğin alanı onarmak için Cheb Ani sunuyor.

Aptalın intikamı, yatırımcının VBRU'sunda çok güçlü güçler bırakıyor, cümlenin çürümesi. Kötü çanta referandumun nasıl ortaya çıkacağına dair olacak.

Tasarıma göre, sonbahar parlamento seçimleriyle plebisit yapmanın yeterli olup olmayacağı bir sonraki konsey de bir OT olacak.

Referandum başka bir termalde tutulursa, petents Martin Ernk'ten biri olan izler olacak.