Cheb Fire -Damared Kütüphanesini Onarın

RumBar

Global Mod
Global Mod
“Belediye Kütüphanesi'nin yeniden inşası için yüklenici ile sözleşmeyi imzalamadan önce. Sonunda gördük, bir inşaat izni ve seçilen bir yüklenici yayınladık. Derhal şantiyeyi teslim etmeliyiz ve işin önkoşulu şantiyeden bir yıl sonra olmalıdır.” Dedi.

Ona göre, kütüphane binası eskidi ve kütüphanecilik IZ'nin yangını korumasının yönleri açısından yeni eğilimler açmadı. Pagáč, “Bu nedenle, yıllar önce oraya gelen yangın böyle bir hasar verdi.” Dedi.

20. yüzyılın başından itibaren binanın yeniden inşası projesi. Ona göre, inşaatçıların orada betonlandığı 60'lardan itibaren iddiasız inşaat işleri aksları da içeriyor. Yıkılmalı ve kütüphane orijinal formuna girmeli, Pagáč'ın inşaat çalışmalarını tanımlamalıdır.

Cheb Kütüphanesi, 1909'dan 1910'a kadar Çek topraklarında ikinci halk kütüphanesi olarak inşa edildi. Cheb yerli Dominik Kreuzinger'in cömert mirası sayesinde yaratıldı.

Art Nouveau dekorasyonlu sahte -barok katlı bina metal bir mansard çatısı ile kaplıdır. Binanın cephesinin mimari tasarımı, binanın her iki tarafında farklı şekilde çözülmüştür.

Yeniden yapılandırılmış binada, atriyum da dahil olmak üzere kütüphanenin iç düzeni değiştirilmeli, kütüphanenin düzenli olarak organize ettiği oturmak, buluşmak ve olaylar olmalıdır. Buna ek olarak, tarihi binadaki şehir de özürlü bir asansör inşa edecek.

Bunma modifikasyonlarının yanı sıra, belediye başkan yardımcısına göre, şehir yaklaşık on milyon kron için iç ekipman satın almak zorunda kalacak. Ancak Cheb bu yatırım için bir sübvansiyon almak istiyor.

Sarp

New member
"Belediye Kütüphanesi'nin yeniden inşası için yüklenici ile sözleşmeyi imzalamadan önce. Sonunda gördük, bir inşaat izni ve seçilen bir yüklenici
Merhaba gençler

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Koray

New member
"Belediye Kütüphanesi'nin yeniden inşası için yüklenici ile sözleşmeyi imzalamadan önce. Sonunda gördük, bir inşaat izni ve seçilen bir yüklenici
Merhaba bilgili dostlar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Sarp' Alıntı:
Merhaba gençler Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım
Katılmak zorundayım diyemem @Sarp, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Cansu

New member
Selam takip edenler

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Sarp' Alıntı:
Merhaba gençler Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım
Tam olarak aynı fikirde değilim @Sarp, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

TarihHocası

Global Mod
Global Mod
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @RumBar

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Sarp' Alıntı:
Özellikle üçüncü paragrafın açıklayıcıydı @Sarp, eline sağlık

Umut

New member
Selam bilgi avcıları

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @RumBar

Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Cansu' Alıntı:
Selam takip edenler Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir Tam olarak aynı fikirde değilim @Sarp, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında
Verdiğin istatistik dikkatimi çekti @Cansu, kaynağı merak ettim

MusicMiss

Global Mod
Global Mod
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

TarihHocası' Alıntı:
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @RumBar Arka planda düşün diye bıraktım bunu da Özellikle üçüncü paragrafın açıklayıcıydı @Sarp, eline sağlık
Bu örnek biraz uç bir örnek @TarihHocası, o yüzden genelleme zor

Sevval

New member
Selam herkese iyi sohbetler

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @RumBar

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Umut' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @RumBar Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :) Verdiğin istatistik dikkatimi çekti @Cansu, kaynağı merak ettim
Tam olarak aynı fikirde değilim @Umut, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında