CEO'dan sonra, yönetim kurulu Karlovy Fary Bölgesel Hastanesi ve Yönetim Kurulu'na düştü

RumBar

Global Mod
Global Mod
Gelecekte, yönetim kurulunun geri kalan iki üyesini değiştirmek istediler. Ancak, suistimali bölgesel liderliği ciddi olarak görüyor, bu yüzden geri kalan üyeleri hemen reddetti. Bu Vali Yardımcısı Petr Kubis tarafından belirtildi.

Ortak stok şirketi KKN % 100 bölgeye aittir ve Cheb ve Karlovy'deki bölgesel hastaneleri yönetir. 2023'te 3,9 milyar kron ve 84 milyon kronun net bir cirosunu yönetti. Kâr, önceki yıllardan gelen kayıpları karşılamaya hizmet etti.

Kubis, genel toplantının rolündeki bölgesel konseyin muhtemelen aynı şekilde ilerlemesine ve zararları karşılamak için hastaneden ayrılmasına rağmen, meclis üyelerine göre, yönetim kurulunun görevlerinden birini yerine getirmediği bir ilkedir. KKN'nin 2023'te 1.500'den fazla çalışanı vardı. Geçen yılın sonuçları bilinmiyor.

“Temyizin nedeni, 30 Haziran 2024'e kadar olan Karlovy Fary Bölgesi Konseyi olan genel toplantı olan 2023 için mali son tarihle ilgili çok üzücü bir konudur. Şimdi konseyde tartışma fırsatı, ”dedi Kubis.

Ona göre, sadece tüzüklerin değil, aynı zamanda iş şirketleri için de bir ihlal vardı. Kubis, “De fiili genel toplantısının artık kara karar verme fırsatı yoktu.”

KKN'nin yönetim kurulu üç üyeydi ve şimdi März ve Martin čvančara ve Jan Špilar'ın eski CEO'su tarafından kuruldu. Bölge, Yönetim Kurulu'nun yeni üyeleri için zaten bir seçim prosedürü açıkladı, ancak henüz sona ermedi. Kubis'e göre, Yönetim Kurulu'nun yeni üyeleri muhtemelen Mart ayının başında kurulunu atamalıdır.

Yönetim kurulunun iki yeni üyesinin geçici olarak bölgesel otoriteden bir temsilci ve ekonomide başka bir uzmanla değiştirilecek.