Bulvara benzer tarihi hikayeler de mevcut okuyuculara ulaşabilir

RumBar

Global Mod
Global Mod
O yıl, bugün ilgilenecek çok fazla PBH keşfettim. Chodnko ve Peilo'daki ilk topuk sekiz fingertipte eşit tepedeki pencereden ayrıldınız. Veya E, NMST'de depoyu ağlamaya çalışan bir hırsızı yakalamayı başardı. Grup gelmediğinde bir şehir tarafından beslenen büyük bir skandalı ve grup mu ve en. NKTE, Ibenice'de sona erdi, diğerleri kaçmak zorunda kaldı. Benzer şekilde, Ern Chronicle'ı yazıp yazıyorum ve tamamlıyorum, tarihçi HA'yı anlatıyor.

MLA'lardan biri olarak Kurent tarafından yazılan eski belgelerin özel bir pelard ve daha sonra Vabach başlığının kitaplarında. V, insanların tarihi hakkında bilgi, intikamlarıyla bir ilişki kurar. Böylece çalışmaları, sık sık unutan zengin Cheb tarihinin zımbalarını hatırlatmak istiyor.

Hayır, Bulv'a hayran kaldım, ama PBHY'nin insanların gününe ulaşabileceğini, tarihçiyi açıklayabileceğini ve Mord'taki zengin ve artık MLM olmayan kiliseye başlayabileceğini gördüm. DN'den hüküm giydi. Ana Cheb NMST'de şehir tarafından toplanan bir infaz yapıldı. Bir yandan, çok avcıydı ve buna ek olarak, insanlar için randevu biliniyordu.

Kutunun dibinde bira vardı. İlk burada durdu ve mükemmel pleity tarafından idam edildi. PDIU'da U, ML'nin hükümetin diz çöktüğü başparmağında hazırlandı, böylece cellat onu kafasına götürebilir. Jen, onu diz çökemediği için sıkışmıştı. Dizlerinde bir ml güçlü Arthrz, yıldızdı. Bu nedenle, hala SBRKCH Müzesi Cheb'de bulunan ormanlarla spesifik bir dışkı uygulayabildiler. Kat Sal oturdu. Oldukça bir ustaydı. İnfazın efendisi yedi ila sekiz omura çarpmak zorunda kaldı. Başbakan yapmayı başardı.

MNOSTV PBH PR Star Chebsk Kronice, bazı Cheb Purkmist Johann Thomas Funk tarafından yazılmıştır. Uçuşlar Nmecko'da ZSAT yapabildiğinde, tarihçi onu Etina'ya peloil. Chebskm arşivinde Ptral.

Burada bir Wallen Wallenstein olan udloostlardan bahsettim. Pestoe üsleri bilmek için çok zaman, daha sonra ada köşesindeki evde yaşayan Chebian dağlarından birinin anısını keşfetmeyi başardım. NMST ve Kiel O Mord'tan sonra kaleye pişirilen ambalajın kocası takıldı. Örneğin, Valdtejn'in geceyi geçirdiği evde, askerler ayağa kalktı ve ev sahipliği yaptı, böylece kimse çıkmayacaktı. Ayrıca, Dunner'ların müzenin bugün günah işlediği evden nasıl tırmandığını, şimdi kilisedeki pencerelerden, Dolla CNOV'u bağladığını ve daha sonra saklandıkları değerli eşyaları verdiğini anlattı. Bu, büyük tarihin yazmadığı bilgilerdir. Ancak tarihi randevuya koyulan bu küçük şeylerden ilki bir dimpation verdi, ha.

PIDV, insanların geçmişin ilgisini dinleyeceği deneyimine, isim ve veriler çoğunlukla unutulur. Ama PBH, bu başka bir şey, hafızada kalacak. Ve sadece insanların halkını hatırlamakla kalmaz, aynı zamanda başlamak için bir tarihçi eklerdim.