Belirli bir prosedür? Hain. Kynžvart Dressler İzlanda'ya gitmeden önce uyarıyor

RumBar

Global Mod
Global Mod
İlk Semi -Semi'de, Hrky Famz Domc ve bir dakika sonra 6: 0'a liderlik ettiler. Kendine güvende, Haaukar'ın ilk Plech'in ilkinde Haaukar kapılarda hayal ettiğinde, Hrky Opt Ops Osdkoily'nin yarı zamanında 17: 11'de devam ettiler.

Sularda genel sonuç için temel bir bina taşıydı. Ned ya da tutuklamanın hemen karar vereceği, ancak hızımızın, kalitemizin üstünde ve salondaki atmosferde, Pivot Kateina Dressler'ı pibling yapıyorduk.

Hrky Hrky Hrky'den sonra, ilk hedefleri yuvarlayıp kazıyorlardı.

Sanırım yakalamam. Ben bir eleştirmenim, ondan sonra saatlerce PL'den ve sonra hatalardan PEMLM'de de memnunum. Ama bence, taraflarda Esti Hit tarafından yazılmış olan Kynvart bölümüne ulaşmak zordu. Bu bir Avrupa kutbu, sadece ilk yaptık. Kötü bir NSKO ile misillemeye gidiyoruz, ama Haukar beni Sakit'e gitmem için uyarıyor, Dressler. Özellikle kutupta derecelendirilir. Hayranlarından ve ülkeyi etkileyen diğer şeylerden ne ekoel yapacağımızı bilmiyoruz. Icelanws'ın bir silahı var, tüm tdeno atılacak ve nasıl kovulacağı kaldırılacak.

DHC plze güvertesinde İzlanda çantası Kynvart Ek Sleek Derby'ye gidin. Çok karanlık, benim için her zaman spesifik bir metre, çünkü tam olarak alıyorum. Kızlarla bilelim, sezonda onlarla oynadık ve ESK. Bu suçlamada, NS için bir dakikayı hafife almak bir dakika değildir. JT, özellikle Haaukar ile misillemeye dönüştürmek için Kynvart'ın desteğini gösteriyor.