Başkan ve eski başkan. Paskalya Yumurtalarından Saksafonlar bu dünyanın güçlülerine işaret ediyor

RumBar

Global Mod
Global Mod
Mohammed Ben Sulay böylece kişisel dekore eden V.Kohlert VKS VKS-TS100 Tenor cihazının sahibi oldu.

Bu seçeneği Başkan Fia'nın elinde pedatlamak için CT'im. Sadece motor sporunun gelişimi için uzun vadeli üretimi için değil, aynı zamanda Çek otomobilinin armağanı sonrasında patladı.

SM FIA M Başkanı uzun vadeli bir deneyime sahip. Dubai'den Rodk, Central Ampion Rallisi unvanı trncti'nin içeceğidir. 2005 yılından bu yana, akiferi bitirdiğinde, arabanın ve bağlı Arap Emirt'in seyahat kulübüne katılmıştı. 2021'de FIA başkanı Jean Todt başkanlıydı.

Paskalya Yumurtalarından Hediye ve Pragmatitj Two. Amati Paskalya Yumurtaları şirketi uzun zamandır, geleneğinin ve kültürünün pirinç müziğinin olduğu Arap Yarımadası pazarlarında kuşlarının ayrımı için çabalıyor.

Bu armağandan, Arap Emirty, Sadsk Arbia, Bahreyn ve Katar gibi bölgelerdeki pazarlarda VT iklimlendirmesi bekliyoruz, burada RDI Emati Emati, Mentral Editör Amati Paskalya Yumurtaları Kirill Kryakov'u onayladı.

Bu bağlamda, Formula 2 Pilot Roman Stak ile ortaklık stratejiktir. Bu ülkede birincisi Formula 2 tarafından düzenleniyor ve makine sembolik olarak dünyanın motor sporlarının yükselmesinin eline geçti, Khryakov.

Paskalya etkinlikleri Ada Svtov tarafından Laco DCZI ve Amerikan saksafoncu Scott Hamilton gibi kabul edilen müzisyenler tarafından oynanıyor. Amati M Dell'den iki saksafonun ABD Başkanı Bill Clinton var.

Şirketin sahibi Roman Stak Stak Starmu, Bill Clinton'a at nalı olan kişisel bir mektup gönderdi. Bana yazdı: DKY, MJ PTI. Her zaman, saksafon oynadığımda seni hatırlıyorum. Ve sen ABD'ye gidiyorsun, sen bir MM konuksun. Bu tür sözler emeklilik değil terliyor, dedi yeni bir röportajda.