Aška'nın bakire doğası olan hafıza oyunu gitti, yeni Is Black Pavel tarafından yaratılacak

RumBar

Global Mod
Global Mod
“Benim için fotoğrafik hasat şimdi başlıyor. Soğuk, hayvanlar insan konutlarına çekilir. Bu nedenle, kamerayı işyerinde ertelemiyorum, hala elimdeki var. Her zaman güzel bir resim gelebilir ”diyor Aš fauna ve flora temsilcilerini yakalayan fotoğrafçı černý. Bununla birlikte, tilkileri fotoğraflamayı sever ve zekâlarının itibarının doğru olduğunu doğrular.

“Güney yamaçlarını seviyorlar, özellikle güneş parladığında – sonra fareleri avlıyorlar ve kürk ceketlerini ısıtıyorlar. Bu yıl olduğu gibi çok az kar varsa ve tilki hareket etmiyorsa, çevreyle mükemmel bir şekilde karışıyor ve bunu kolayca gözden kaçırabilirsiniz ”diyor günde birkaç kilometre yürüyen fotoğrafçı.

Tilki yükselir ve sonra karda burun ile kazılmış

“Geçen kış gittiğim yerlerde tilkilerle tanışmıyorum. Çok uyanık ve alışkanlıklarını değiştirmek için çok az şeylere ihtiyaçları var. Şimdi dörtlü insanlar tarafından rahatsız oluyorlar, bu yüzden başka bir yerde indiriyorlar. Ona uyum sağlamalıyım, dikkatlice ormanlar ve çayırlar yürümek ve gözlerim her zaman kronometre üzerinde. Bazen hiç karşılaşmıyorum, bazen şanslıyım – son zamanlarda yarım saat içinde yedi tanesiyle tanıştım. Güneşin parlaması yeterliydi ve onları yuvadan çıkardı ”diyor, fareler, yani fare avı, kar örtüsünün altında bile tilkileri fotoğraflamayı seven siyah görüntüleri gösteriyor.

Tilkinin avlanırken ilk önce yükseldiğini ve daha sonra burun karın derinliklerine veya toprağa olduğunu söylüyor. Resimlerde, bir stand yapıyor gibi görünüyor. Ancak, avlanmaya karar vermeden önce, önce bölgesini iyice görmelidir.

“Karlı çayır sürekli geçiyor, sağdan sola yürüyor. Sihir olduğu söyleniyor. Saat uygun bir yer arıyor. İlginç bir şekilde, fare güneye kuzeye gittiğinde en iyisini bulur. Keşfedilir keşfeder, zıplar ve fare yollarının saklandığı kardan kırılır ”diyor tilkiler çekerken bazen eğlendiren černý.

“Bir fare genç bir tilki olduğunda, görmezler, duymazlar. İşgal edildikçe dikkatini tamamen kaybedecektir. Sanki daha sertmiş gibi atlıyor. Deneyimli, yaşlı tilki uzun zamandır atık enerjiye değmeyeceğini düşünürdü, ama gençler ona giriyor – ve çoğu zaman kaçıyor ”diye ekliyor gülerek.

Ash hayvanlarla bir hafıza oyunu

Fotoğrafları, Virgin Nature'un Aš burununda sunabileceği en değerli şeyi yakalar. Bu, bölgede yaşayan ve Aš'in tüm bölgeyi tanıtmak için kullandığı çeşitli hayvan türlerinin filmleriyle bir bellek oyununun yaratılmasının nedenlerinden biridir.

“O oyundan gerçekten çok memnunum. Bugün hem çocuklar hem de ebeveynleri genellikle humns için ne yaşadıklarını bile bilmiyorlar. Aynı zamanda, doğa Ašsko'daki en güzel olanıdır. Bu nedenle, şehir temsilcileri ile insanlara sahip olduğumuzu göstermenin iyi olacağını kabul ettik – ve bu yüzden Aš Luke, tarlalar ve ormanlardan hayvanlarla bir yönetim kurulu oyunu oldu ”diye hatırlıyor Pavel černý.

Şimdi ileride başka bir zorluk daha var. Orijinal bellek oyunu neredeyse söküldüğünden, Aš Turizm Yöneticisi Zdeněk Soukup ile diğer masa oyunlarına fotoğraf ekleyeceğini kabul etti. Yeni bir oyun ve Black Peter yaratılmalıdır.

“Hayvanlara ek olarak fotoğrafçının adını kullanmanın harika olacağı ortaya çıktı. Pavel černý olarak adlandırıldığından, Odd Card için Siyah Fotoğrafçı'nın bir çizgi filmini kullanmayı ve tüm oyunu černý Pavel'i çağırmayı planlıyoruz. Çocukların bu oyunları oynamayı sevdiği dönemden geçen en küçük kızımızı dört gözle bekliyorum, Black Peter'ı Aš mutasyonunda deneyeceğiz ”diye ekliyor Zdeněk Soukup.