Adam dağıtım kutularını soydu, suçlayıcılar ona aksiyonda ona çarptı

RumBar

Global Mod
Global Mod
Sanık adam geçen Kasım ayından ortasına kadar konuştu. Karlovy'de çaldı ve Sokolov bölgesinde daha küçük bir kasaba.

Polis sözcüsü Jan Bílek'e göre, büyüteç esas olarak cep telefonları, akıllı saatler, dizüstü bilgisayarlar ve aynı zamanda bir drone gibi tüketici elektroniklerinden oluşuyordu. Dağıtım kutularını tekrar tekrar soydu.

İlk kez Karlovy'de Kasım sonunda değişiyor. Daha sonra Ocak ayında Sokolov bölgesine taşındı. “12 Ocak Pazar günü, sabah altı saatten önce Sokolov bölgesinde, kilitli kapı hasar gördü ve oyun konsolunu aksesuarlar veya cep telefonu ile çaldı. Bir hafta sonra, drone hasar gören ve çalan aynı kutuya gelmesi gerekiyordu ”dedi.

İki başarılı seferden sonra Karlovy'ye geri döndü Şubat ayı başlarında değişiyor. “Sabah saat beş civarında önceki durumlarda olduğu gibi ilerledi. Daha sonra farklı malları çaldığı birkaç kilitli metal kapıya zarar vermek zorunda kaldı. Bir gün sonra tekrar kutuya gelecekti, akıllı saatler, cep telefonları veya dizüstü bilgisayarlarla çalındı ”dedi.

Ayrıca Karlovy'deki dağıtım kutularını son hırsızına göre seçti. Çalıntı şeylerle araba kullanmak istedi, ama yapamadı. Jan Bílek, “Polis vizöründeki adamı yapan dikkatli operasyonel işleri ödeyen suçlular tarafından gözaltına alındı.” Dedi.

Hasarlı kutularda ve çalıntı mallarda yaklaşık yarım milyon kronun hasara neden oldu. Criminalistler onu hırsızlık suçundan ve yabancı bir nesneye zarar vermekle suçladılar. Mahkemeyi gözaltında bekliyor. Bölgesel Polis Müdürlüğü sözcüsü, “Suçluluk gösterisi durumunda, beş yıla kadar hapis cezasıyla karşı karşıya, çünkü eylemlerinden daha fazla zarar verdi.”