7 yaşındaki oğlu Hema’nın ailesi evde, annenin iş için şehir dışında olduğunu söyledi | Noda haberleri

RumBar

Global Mod
Global Mod
Hayır. Hema Chaudhary’nin ailesi, Kasım ayında birçok uykusuz gece geçirdi.
Yedi yaşındaki oğlu onu çok özlemişti.
Yaklaşık üç hafta sonra gelen cevap onları paramparça etti.
28 yaşındaki Hema, Gaur City Mall’da çalıştığı mağazadan o gece yaklaşık 20 km uzaklıktaki Badhpura’daki bir evde öldürüldüğü için dönmemişti.
Aile, katillerinin tutuklanmasının ardından öğrendi Payal Bhati ve Perşembe gecesi Ajay Singh. İkilinin, Payal’ın ebeveynlerinin ölümünden sorumlu tuttuğu dört akrabasından intikam alabilmesi için Payal’ın ölümünü taklit etmek için onu öldürdüğü iddia edildi.
Hema’yı tanımıyorlardı. Boyu ve yapısı Payal’ınkiyle eşleştiği için seçtikleri rastgele bir hedefti.
Hema’nın erkek kardeşi Jeetendra Singh “Oğluna iyi bir eğitim vermek istiyordu. Üç yıl önce alışveriş merkezinde satış elemanı olarak çalışmaya başladı.
“13 Kasım’da Hema’nın kayıp olduğu bilgisini aldım. Onu her yerde aradık ve tüm meslektaşlarına ve arkadaşlarına sorduk ama kimsenin bilgisi yoktu. Oğluna bir iş için şehir dışında olduğunu ve yakında döneceğini söyledik. Ancak Perşembe günü polisten onun öldüğünü öğrendik” diye ekledi Singh.
Hema’nın yakınları, zanlı için idam cezasını talep etti. Vijendra SinghHema’nın kuzeni, polis gözaltındayken Cuma günü düzenlediği basın toplantısında Payal ile karşılaştığını söyledi. Bana Hema’yı hatırlattı. Payal intikam için masum bir insanı öldürdü. Nedenini sorduğumuzda, ne pahasına olursa olsun intikam almak istediğini ve hiçbir pişmanlık duymadığını söyledi” dedi.
Akrabalarına göre Hema, 2012’de Hathras’ta Vishnu Chaudhary ile evlendi ve çift, o zamanlar hamile olan Hema’nın onu dövdükten sonra ayrıldığı 2014 yılına kadar Mathura’da yaşadı. Eğitimini Hathras’ta tamamladı ve eğitimine devam etmek istedi ancak ağabeyi, 19 yaşındayken ailesinin evlenmesine izin verdiğini söyledi.