2015 yılında bir reşit olmayan çocuğa tecavüz etmekten Greater Noida’da 7 yıl hapis cezasına çarptırılan adam | Noida Haberleri

RumBar

Global Mod
Global Mod


NOIDA: Bir mahkeme, reşit olmayan bir kıza tecavüz etmekten bir adamı yedi yıl hapis cezasına çarptırdı. Büyük Noida 2015 yılında onu adam kaçırma suçlamalarından temize çıkarırken.
Mahkeme ayrıca bölge düzeyindeki hizmet yetkilisine Pocso Kuralları, 2019 uyarınca kıza 2 lakh Rs tazminat vermesi talimatını verdi. Şu anda 26 yaşında olan sanık, kızın yanında yaşıyordu. 30 Kasım 2015’te babası, o sırada 18 yaşında olan sanığın o sırada 16 yaşında olan kızını alıp evlenme sözü verdiğini ve ona tecavüz ettiğini iddia ederek Rabupura Polis Karakoluna şikayette bulundu. Şikayet, iki adamın, gurbet ve Süneelkızın şüpheliyle ayrıldığını gördü.
Daha sonra polis kayıt altına aldı. KÖKNAR IPC’nin tecavüz ve adam kaçırma bölümleri altındaki şüphelilere karşı. Dört gün sonra zanlıyı Yamuna Otoyolu yakınlarında tutukladılar ve kızı kurtardılar.
Baba, kızının zanlının onu götürdüğü saat 18:30’a kadar evde olduğunu söyledi. “Eşim ve ben hayvan yemi vermeye başladık. Kızımı kandırıp kaçtı” dedi.
Duruşma sırasında kız mahkemeye, sanığın onu zorla Greater Noida’daki kız kardeşinin evine götürdüğünü ve iddiaya göre onunla evleneceğini söylerken ona tecavüz ettiğini söyledi.
Tanıklar Gaurav ve Suneel mahkemeye ikilinin ayrıldığını gördüklerini ve onu takip ettiğini söylediler.
Sanığın avukatı Om Pal Singh, “Şikayetçi olayın görgü tanığı değil. Tanıklar ayrıca adamın onu zorla almadığını söylediler. Dolayısıyla kaçırma iddiaları geçerli değil.”